سامانه نوبت دهی جهت ثبت نام حضوری در دانشگاه(ویژه پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۰)

امکان تشکیل پرونده حضوری برای نودانشجویان ۱۴۰۰

ضمن خیرمقدم خدمت کلیه نودانشجویان گرامی بدینوسیله بااطلاع می رساند که به موازات تشکیل پرونده غیرحضوری ، امکان تشکیل پرونده بصورت حضوری نیز بارعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برای نودانشجویان عزیز ایجاد شده است درهمین رابطه نودانشجویان گرامی می بایست به موارد ذیل دقت فرمایند:

بارگذاری مدارک درسامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir برای هر دومسیر تشکیل پرونده (حضوری وغیرحضوری) الزامی است .

(مدارک موردنیاز در اطلاعیه های قبلی درسایت دانشگاه اعلام شده است)

مراجعه به لینک نوبت پرداز و اخذ نوبت:

مکان ثبت نام: سالن تربیت بدنی واحد رشت

- مراجعه حضوری دربازه زمانی مشخص شده به دانشگاه با دردست داشتن اصل مدرک پایه معتبر، اصل و کپی مدارک شخصی اولیه و 6 قطعه عکس بانضمام پرینت کلیه فرم های تکمیل و بارگذاری شده درسامانه آموزشیار

درخواست تاییدیه تحصیلی:

(ویژه پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته)

- متقاضیان تاییدیه تحصیلی، با کلیک روی لینک زیر و درج مشخصات فردی و مشخصات مدرک تحصیلی خود از منطقه آموزش و پرورش صادر کننده مدرک، می توانند برای دانشگاه تقاضای استعلام مدرک تحصیلی نمایند:

نکته: کلیه نو دانشجویان گرامی ۱۴۰۰ که مدارک خود را در سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir بار گذاری نموده اند می رساند، ضمن مراجعه مجدد به این سامانه و پیگیری امور، در صورتی که شماره دانشجویی دائم آنها مشخص شده است، می بایست هرچه سریعتر نسبت به واریز هزینه های متعلقه اقدام نمایند تا کارشناس آموزش نسبت به درج انتخاب واحد ایشان اقدام نماید

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد رشت