قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان مقطع دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۹۱۹۱ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان مقطع دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم خدمت کلیه پذیرفته شدگان مقطع دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ واحد رشت موارد ذیل جهت تسهیل در روند ثبت نام و تشکیل پرونده اعلام می دارد:

کلیه پذیرفته شدگان پس از ثبت اطلاعات و بارگذاری تصویر مدارک در سامانه آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir و تکمیل فرم های اولیه در آن سامانه، می بایست اصل مدارک خود را (به شرح ذیل) از طریق پست پیشتاز یا سفارشی به آدرس زیر پست نمایند:

گیلان رشت کیلومتر 3 جاده لاکان مجتمع آموزشی امام خمینی (ره)

کد پستی 4147654919

متذکر می شود در اداره پست، محموله را بیمه نمایند

1-اصل مدرک کارشناسی و ریزنمرات آن با ذکر معدل همراه با 2 سری رونوشت.

2- اصل مدرک کارشناسی ارشد و ریزنمرات آن با ذکر معدل همراه با 2 سری رونوشت.

تذکر: در صورت نداشتن اصل دانشنامه یا گواهی موقت، ارسال گواهی انشایی معتبر با ذکر تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و ریزنمرات الزامی می باشد و دانشجو موظف است حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به تحویل (ارسال) گواهی موقت فراغت از تحصیل به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اقدام نماید.

3- تصویر کلیه صفحات شناسنامه 2 سری.

4- شش قطعه عکس 4× 3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد.

5- تصویر کارت ملی (پشت و رو) 2 سری.

6- اصل فرم های تکمیل شده ثبت نام و فرم های مربوط به تعهدات و سایر فرم هایی که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.(در تکمیل فرم های مربوطه، به ویژه اطلاعات فردی، کاملاً دقت فرمائید).

7- دانشجویان پسر دو سری فتوکپی از اصل کارت پایان خدمت یا سایر معافیت های نظام وظیفه.

تذکر ۱: دانشجویان فارغ التحصیل که در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته لغو معافیت تحصیلی خود را از دانشگاه قبلی اخذ نموده اند (مشمولین) به سامانه police.ir مراجعه نموده و درخواست معافیت تحصیلی برای مقطع جدید نمایند.

تذکر ۲: برای این قبیل از پذیرفته شدگان مشمول نامه ابطال معافیت تحصیلی کارشناسی ارشد با ذکر تاریخ فراغت از تحصیل و معدل به منزله مدرک تحصیلی خواهد بود.

تذکر ۳: بر روی پاکت پستی رشته و مقطع پذیرفته شده و شماره تلفن همراه و ثابتی که بتوان با آن تماس گرفت را حتماً قید نمائید.

شماره تماس مستقیم ستاد ثبت نام:  33447897 - 013
شماره های دانشگاه:

33424080 و 33423308 و 33423152 - 013

داخلی: 1074 و 1116

«بارگذاری  تصویر مدارک در سامانه دانشگاه آزاد اسلامی و پس از آن»

دانشجویان بعد از بارگذاری مدارک ظرف 48 ساعت با در دست داشتن شماره موقت اخذ شده به منوی ورودی جدید آموزشیار در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نموده و در صورت تأیید مدارک از سوی کارشناس آموزش شماره دانشجویی اختصاص یافته از دانشگاه را دریافت و در سایت آموزشیار نسبت به اقدامات زیر مبادرت نمایند:

نکته: با توجه به اینکه مسیری جهت آپلود مدرک کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی در سامانه آموزشیار تعبیه نشده است، لذا نیازی به آپلود آنها نیست و فقط تاکید می شود که حتی الاامکان هنگام ارسال پستی مدارک به واحد رشت این مدارک نیز ارسال شود.

1- پرداخت شهریه نیمسال اول 1401–1400

2- هزینه خدمات آموزشی و بیمه(طبق تعرفه مشخص شده در سیستم)

3-در صورت عدم تأیید مدارک از سوی کارشناس آموزش نسبت به رفع نقص مدارک اقدام تا شماره دانشجویی جدید صادر گردد و بتوانند شهریه را پرداخت نمایند.

4- بدیهی است در صورت عدم پرداخت شهریه و هزینه بیمه و خدمات آموزشی انتخاب واحد نیمسال اول 1401 -1400 انجام نخواهد گرفت.

5- انتخاب واحد دانشجویانی که شهریه، هزینه خدمات آموزشی و بیمه را پرداخت نموده اند، توسط کارشناس آموزش در زمانبندی اعلام شده سازمان مرکزی ثبت و بعد از 48 ساعت از طریق سامانه آموزشیار قابل مشاهده خواهد بود.

راهنمای ورود به سامانه آموزشیار و بارگذاری تصویر مدارک (کلیک)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد رشت