قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۹۱۹۱ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان مقاطع مختلف سال ۱۴۰۰

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم خدمت شما عزیزان موارد ذیل جهت تسهیل در روند ثبت نام و تشکیل پرونده اعلام می دارد:

مرحله اول:

کلیه پذیرفته شدگان ابتدا باید نسبت به ثبت اطلاعات و بارگذاری تصویر مدارک خود در سامانه آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir و تکمیل فرم های اولیه در آن سامانه اقدام نمایند.

**پذیرفته شدگان سال 1400 مقطع کارشناسی ارشد، از ساعت 10صبح روز شنبه اول آبان می توانند با مراجعه به سامانه آموزشیار تصویر مدارک و فرم های تعیین شده را بارگذاری نمایند**

1623134862-20-1-.gif

علاوه بر راهنمای بالا، شما می توانید فایل pdf دستورالعمل ثبت نام غیرحضوری را از اینجا مشاهده یا دانلود نمایید

مرحله دوم:

• پذیرفته شدگان پس از بارگذاری مدارک در سامانه آموزشیار، می توانند به صورت حضوری:

با استفاده از سامانه نوبت دهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پس از اخذ نوبت در زمان مقرر با در دست داشتن برگه نوبت و (اصل مدارک به شرح ذیل) به ستاد ثبت نام واقع در سالن تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایند.

• و یا بصورت غیر حضوری/ اصل مدارک خود را (به شرح ذیل) از طریق پست پیشتاز یا سفارشی به آدرس زیر پست نمایند:

گیلان رشت - فلکه گاز - کیلومتر ۳ جاده لاکان مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) - کد پستی 4147654919

تذکر ۱ :  در اداره پست، محموله را بیمه نمایند
 تذکر ۲: بر روی پاکت پستی رشته و مقطع پذیرفته شده و شماره تلفن همراه و ثابتی که بتوان با آن تماس گرفت را حتماً قید نمائید

مدارک لازم:

1- مدارک تحصیلی مورد قبول که بایستی دانشجویان گرامی پست نمایند:

الف - پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته:

لازم است اصل مدرک دیپلم در یکی از شاخه های فنی و حرفه ای یا کاردانش متناسب با رشته قبولی، اصل دیپلم دوره دوم متوسطه (3-3-6) و یا دیپلم فنی و حرفه ای چهارساله (نظام قدیم) به همراه تصویر آنها را ارسال نمایند.

ب- پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته:

لازم است اصل مدرک کاردانی (اعم از پیوسته یا ناپیوسته) و تصویر آن را ارسال نمایند.

ج- پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته:

لازم است اصل دیپلم دوره دوم متوسطه(3 -3-6) و یا دیپلم + پیش دانشگاهی یا دیپلم 4 ساله نظری یا دیپلم نظام قدیم خود را به همراه تصویر آن ارسال نمایند و یا اصل مدرک کاردانی (پیوسته یا ناپیوسته)به همراه دیپلم سه ساله نظری یا فنی حرفه ای خود را ارسال نمایند.

د- پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد:

اصل مدرک کارشناسی(اعم از پیوسته و ناپیوسته) همراه با تصویر آن را ارسال کنند.

ه – پذیرفته شدگان مقطع دکتری:

اصل مدرک کارشناسی ارشد و حتی الامکان اصل مدرک کارشناسی به همراه ریزنمرات و تصویر مدرک هر دو مقطع را ارسال نمایند.

تذکر: چنانچه پذیرفته شده اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار نداشته باشد ولی تصویر آن یا گواهی معتبر پایان دوره را ارائه کند، باید متعهد گردد اصل مدرک را قبل از پایان نیمسال اول به دانشگاه تحویل دهد.

2- تصویر کلیه صفحات شناسنامه (دوسری ).

3- تصویر کارت ملی (پشت و رو) (دو برگ).

4- شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ که اخیراً تهیه و مشخصات پذیرفته شده در پشت آنها نوشته شده باشد.(برای مشمولین 12 قطعه).

5- تصویر مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص نماید.

6- تکمیل کلیه فرم های ثبت نام و فرم های مربوط به تعهدات و سایر فرم هایی که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

7- مشمولان دیپلمه ای که با استفاده از تعهدات خدمتی وزارتخانه ها و سازمان های دولتی از خدمت دوره ضرورت معاف می باشند و معافیت آنان پس از انجام تعهد مقرر صادر می گردد باید موافقت نامه رسمی از وزارتخانه یا سازمان متبوع (چنانچه لطمه ای به انجام تعهدات وارد نشود) را ارسال نمایند.

افرادی که به عنوان سرباز معلم مشغول خدمت وظیفه عمومی هستند برای ثبت نام لازم است با مجوز عمومی از خدمت ترخیص گردند.

8- شاغلین نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران بایستی گواهی موافقت و معرفی سازمان مربوطه را ارسال نمایند.

9- پذیرفته شدگان مشمول(برادران) که فاقد مدارک بند 5 تا 8 می باشند، به سامانه نوبت دهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه و پس از اخذ نوبت در زمان مقرر با در دست داشتن برگه نوبت به صورت حضوری به گروه های آموزشی مربوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه تا معافیت تحصیلی برای آن ها صادر گردد.

10- دانشجویان پذیرفته شده قطعی در رشته های پرستاری و مامایی پس از بارگذاری مدارک در سامانه آموزشیار می بایست برای تشکیل پرونده بصورت حضوری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایند.

درخواست تاییدیه تحصیلی(مخصوص پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته)

متقاضیان تاییدیه تحصیلی، با کلیک روی لینک زیر و درج مشخصات فردی و مشخصات مدرک تحصیلی خود از منطقه آموزش و پرورش صادر کننده مدرک، می توانند برای دانشگاه تقاضای استعلام مدرک تحصیلی نمایند:

تماس با ما:

شماره تماس مستقیم ستاد ثبت نام:  33447897 - 013
شماره های دانشگاه:

33424080  33423308

داخلی: 1074 و 1116

بارگذاری  تصویر مدارک در سامانه دانشگاه آزاد اسلامی و پس از آن

دانشجویان بعد از بارگذاری مدارک در سامانه آموزشیار با در دست داشتن شماره موقت اخذ شده به منوی ورودی جدید آموزشیار در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نموده و در صورت تأیید مدارک از سوی کارشناس آموزش شماره دانشجویی اختصاص یافته از دانشگاه را دریافت و در سایت آموزشیار نسبت به اقدامات زیر مبادرت نمایند:

1- پرداخت شهریه نیمسال اول 1401–1400

2- هزینه خدمات آموزشی و بیمه (طبق تعرفه مشخص شده در سیستم)

3در صورت عدم تأیید مدارک از سوی کارشناس آموزش نسبت به رفع نقص مدارک اقدام تا شماره دانشجویی جدید صادر گردد و بتوانند شهریه را پرداخت نمایند.

4- بدیهی است در صورت عدم پرداخت شهریه و هزینه بیمه و خدمات آموزشی انتخاب واحد نیمسال اول 1401 -1400 انجام نخواهد گرفت.

5- انتخاب واحد دانشجویانی که شهریه، هزینه خدمات آموزشی و بیمه را پرداخت نموده اند، توسط کارشناس آموزش در زمانبندی اعلام شده سازمان مرکزی ثبت و بعد از 48 ساعت از طریق سامانه آموزشیار قابل مشاهده خواهد بود.

6- پذیرفته شدگان قطعی در رشته های پرستاری و مامایی پس از بارگذاری مدارک در سامانه آموزشیار می بایست برای تشکیل پرونده بصورت حضوری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد رشت