نکات مهم و قوانین آموزشی انتخاب واحد

۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۳ کد : ۹۱۸۰ اطلاعیه های دانشگاه

نکات مهم و قوانین آموزشی انتخاب واحد

• سقف مجاز تعداد واحد در هر ترم، ۲۰ واحد است و فقط در صورتی که دانشجوی ترم آخر یا معدل الف باشید، می‌توانید تا ۲۴ واحد اخذ کنید.
  • کف مجاز تعداد واحد در هر ترم، برای دوره‌های تمام وقت ۱۲ واحد، پاره وقت ۱۰ واحد و آموزش معلمین و ارشد ۸ واحد است.
  • سامانه آموزشیار برای برخی از دانشجویانی که تمام نمرات نیم‌سال قبل آن‌ها درج شده و معدل بالای ۱۷ دارند، سقف مجاز را به ۲۴ واحد افزایش داده است. اما اگر سقف مجاز واحد برای شما در منوی "آخرین وضعیت ثبت نام دانشجو"، ۲۰ واحد درج شده و معدل بالای ۱۷ دارید، می‌توانید برای اخذ مجوز ۲۴ واحد با آموزش دانشکده خود تماس بگیرید.
  • دانشجویانی که معدل نیم‌سال قبل آن‌ها زیر ۱۲ شده، مشروط محسوب می‌شوند و امکان اخذ حداکثر ۱۴ واحد را دارند. (دقت کنید حداقل واحدهای هر ترم ۱۲ واحده است.)
  • از بین دروس اندیشه اسلامی ۱ و ۲، اخلاق اسلامی، تفسیر قرآن، انقلاب اسلامی‌، تاریخ تحلیلی صدر اسلام، در هر ترم فقط یک درس می‌توانید اخذ کنید. در صورتی که دانشجوی ترم آخر باشید، می‌توانید تا سقف ۴ واحد اخذ کنید.
  • به عبارت "معتبر" و "نامعتبر" در جلوی واحد‌های اخذ شده دقت کنید. واحدهایی که قوانین آموزشی را رعایت نکنند، نامعتبر خواهند بود (یعنی اصلا اخذ نشده‌اند).
  • حتما به ستون "گروه ارائه دهنده" در زمان انتخاب واحد دقت کنید و دروس تخصصی را از دانشکده خودتان اخذ کنید.
  • پیش نیاز و هم نیاز دروس را مطابق چارت رشته خود رعایت کنید.
  • مسئولیت انتخاب واحد و رعایت قوانین آموزشی، به عهده دانشجو است. در صورت عدم رعایت قوانین، امکان حذف واحدهای اشتباه بدون بازپرداخت شهریه، توسط آموزش در هر زمانی (حتی قبل از امتحانات یا هنگام فراغت از تحصیل) خواهد بود.
  • در صورتی که از اخذ درسی منصرف شده‌اید، حداکثر تا حذف و اضافه آن درس را حذف کنید تا شهریه متغیر آن درس، برگشت بخورد.