راهنمای انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۰

۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۳ کد : ۹۱۷۸ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم

جهت انتخاب واحد نیمسال جدید در سامانه آموزشیار به روش ذیل اقدام فرمایید:

1- فرآیند ثبت درخواست انتخاب واحد ترم مهر ۱۴۰۰:

• از طریق منوی درخواست/مجوز - زیر منوی "منو ارسال/پیگیری درخواست دانشجو" اقدام به ثبت درخواست نمائید.
  • در قسمت "ارسال درخواست جدید"، طبقه بندی موضوع را "عملیات آموزشی دانشجو" و موضوع درخواست را "مجوز انتخاب واحد" و نیمسال درخواست را معادل "4001" قرار دهید.
  • با انتخاب دکمه ی "ثبت" – درخواست مجوز انتخاب واحد ترم مهر 1400 برای دانشجو ثبت می گردد. پس از اخذ مجوز انتخاب واحد، مبلغ شهریه ترم مهر در تراز مالی درج می‌شود.
  •  پس از واریز شهریه ترم ، از طریق منوی "ثبت نام دروس دانشجو" –زیر منوی "انتخاب واحد" اقدام به اخذ دروس و انتخاب واحد نمائید.

شرایط ثبت درخواست به شرح زیر در سامانه کنترل می گردد

• دانشجویانی که در ترم 3992 انتخاب واحد داشته اند و یا ترم مرخصی ثبت کرده اند مجاز به ثبت درخواست انتخاب واحد می باشند.
  • دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در ترم های 3992 و 4001 وضعیت های عدم مجاز به ثبت نام در نیمسال ثبت شده باشد،مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.
  • دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در ترم های 4001 ترم مرخصی ثبت شده باشد،مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.
  • دانشجویانی که سنوات تحصیلی مجاز آنها به اتمام رسیده باشد،مجاز به ثبت درخواست نمی باشند.

2- فرایند پراداخت شهریه:
برای پرداخت، در منوی
"مدیریت مالی نیم‌سال‌های تحصیلی"، مبلغ بدهی تراز مالی را (مطابق ویدئوی زیر) از طریق "پرداخت الکترونیکی" پرداخت کنید. همچنین می‌توانید از طریق گزینه "پرداخت الکترونیکی شهریه" و بدون نیاز به وارد کردن مبلغ در کادر سفید، مستقیم روی گزینه پرداخت بزنید.

دانشجویان گرامی جهت برطرف نمودن مشکلات مالی می توانید در ورزهای کاری از ساعت ۸ الی ۱۵ با شماره های زیر تماس بگیرید:

مالی دانشجویی(امور شهریه) خانم عزیزیان 33447053   013

صندوق رفاه، آقای محمودی  33421826  013