فرماندار صومعه‌سرا مطرح کرد؛ نقش مهم دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نیروهای متخصص و متعهد

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۸۰۱۶ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

فرماندار صومعه‌سرا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نیروهای متخصص و متعهد نقش مهمی دارد و با تربیت نیروی انسانی کارآمد می‌تواند نیازهای علمی کشور را متحول کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، سیدجلال سیدمحمدی در دیدار با محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک نهاد علمی با انتقال دانش و تربیت نیروی انسانی کارآمد نقش مهمی در تربیت نیروهای متخصص داشته باشد.

وی به اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه‌سرا در راستای توسعه فرهنگی و علمی تأکید کرد و افزود: تلاش مضاعف این دانشگاه برای ارتقای علمی این شهرستان قابل تحسین است.

فرماندار صومعه‌سرا، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در موضوعات تحقیقاتی و عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه‌سرا را در رفع مشکلات و مسائل شهرستان صومعه‌سرا الزامی عنوان کرد.

سیدمحمدی، ارتباط استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بخش‌های مختلف اجتماعی و صنعتی را نقطه عطف روابط دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان صومعه‌سرا برشمرد.