۹ اسفندماه آخرین مهلت ثبت‌نام نام برای دریافت اینترنت رایگان وزارت ارتباطات

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۸ کد : ۸۰۰۰ اطلاعیه های دانشگاه

۹ اسفندماه آخرین مهلت ثبت‌نام نام برای دریافت اینترنت رایگان وزارت ارتباطات

• دانشجویانی که تاکنون نسبت به دریافت هدیه اینترنت رایگان وزارت ارتباطات اقدام نکرده‌اند، تا ۱۲ روز آینده مهلت دارند نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
  • در راستای ادامه مشکلات دانشجویان در زمینه آموزش‌های الکترونیکی و در اختیار نداشتن اینترنت رایگان، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۲۵ بهمن ماه بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده است.
  • دانشجویان تا  «۹ اسفند ماه ۹۹» مهلت دارند با مراجعه به سامانه https://ictgifts.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
  • این خدمت شامل دانشجویان مراکز دانشگاهی و حوزوی در تمامی مقاطع است. در صورت هرگونه سوء استفاده، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حق محدود کردن این خدمت را خواهد داشت.
  • فعال‌سازی بسته‌های اینترنتی منوط به طی مراحل قانونی مربوط به تأیید اطلاعات است.
  • برای احراز هویت دانشجویان و طلاب، درج شماره تلفن همراه تحت مالکیت کد ملی اظهار شده در مراحل ثبت‌نام، الزامی است.
  • بر اساس این گزارش، هر کدملی صرفا یک مرتبه حق ثبت‌نام در سامانه را دارد و پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام، به هیچ وجه امکان تغییر اطلاعات وجود نخواهد داشت. در صورتی که به‌دلیل عدم وجود اطلاعات پایه‌ای، ثبت‌نام با موفقیت انجام نشود، در آخرین مرحله ثبت‌نام، امکان ثبت اعتراض در سامانه پیش‌بینی شده است. بدیهی است برای اخذ تأیید، اعتراضات به صورت دوره‌ای در اختیار مراجع ذی ربط (وزارت عتف، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز حوزوی) قرار می‌گیرد و شایسته است که ذی نفعان، موضوع را از سازمان‌های مذکور پیگیری کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت