اختصاص ۶۰ گیگ اینترنت آموزشی به دانشجویان

اختصاص ۶۰ گیگ اینترنت آموزشی به دانشجویان ثبت نام از لینک زیر:

ictgifts.ir

بسته هدیه با حجم ۶۰GB و برای بازه زمانی شش‌ماهه پیش‌بینی شده و حداکثر پس‌ از گذشت ۱۰ روز از اتمام مهلت ثبت‌ نام، در حساب کاربری انتخابی، منظور می‌گردد.

امکان فعال‌سازی بسته‌ هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب و یا بر روی تلفن ثابت (ADSL)، وجود دارد.

مهلت ثبت‌ نام ۱۵ روز می‌باشد و قابل تمدید نیست.

در این طرح امکان فعال سازی بسته هدیه اینترنتی توسط اپراتورهای همراه و ثابت فراهم شده است. لذا جهت احراز هویت دانشجویان و طلاب گرامی، درج شماره تلفن همراه تحت مالکیت کد ملی اظهار شده در مراحل ثبت نام، الزامی می‌باشد.

هر کدملی صرفا یک مرتبه حق ثبت‌ نام در سامانه را دارد. لذا در انتخاب اپراتور و درج شماره تلفن همراه دقت نمایید. پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام، به هیچ وجه امکان تغییر اطلاعات وجود نخواهد داشت.

در صورتی که به‌دلیل عدم وجود اطلاعات پایه‌ای، ثبت نام با موفقیت انجام نشود، در آخرین مرحله ثبت نام، امکان ثبت اعتراض در سامانه پیش بینی شده است.