نکات مهم در انتخاب واحد نیمسال دوم ۰۰-۹۹ در سامانه آموزشیار

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۷۸۹۲ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
نکات مهم در انتخاب واحد نیمسال دوم ۰۰-۹۹ در سامانه آموزشیار

نکات مهم در انتخاب واحد نیمسال دوم 00-99 در سامانه آموزشیار

دانشجویان محترم، در زمان انتخاب واحد و پرداخت شهریه ترم، به نکات و راهنمایی های ذیل حتما توجه فرمایید:

پرداخت شهریه در سامانه آموزشیار

پرداخت شهریه
(دقیقا مطابق تصاویر پیش بروید)

• برای انتخاب واحد، باید مبلغ شهریه ثابت ترم جدید را پرداخت کنید.
  • دقت کنید که حتما در تمام گام‌ها، عدد نیمسال در بالای صفحه روی ۹۹۲ باشد. (به صورت پیش‌فرض نیمسال روی ۹۹۲ است اما اگر نبود، طبق این آموزش می توانید تغییرش بدهید)
  • اگر قبل از شروع انتخاب واحد پرداختتان را انجام ندادید، در حین زمان انتخاب واحد مبلغ شهریه ثابت برای شما نمایش داده می شود و می توانید همان لحظه آن را پرداخت کنید. اما توصیه می کنیم برای تسریع فرایند اخذ دروس و جلوگیری از مشکلات احتمالی حین پرداخت، حتما از چند روز قبل، پرداختتان را انجام بدهید.
  • اگر مشکلی در پرداخت داشتید و نیاز بود با پشتیبانی آموزشیار ارتباط برقرار کنید، می توانید از این روش اقدام کنید.
  • پرداختتان را حتما از قسمت «پرداخت الکترونیکی شهریه» انجام دهید و بهتر است که از درگاه سپهر صادرات استفاده کنید.
  • حتما اسکرین‌ شات پرداخت‌ ها و کد های پیگیری پرداخت را سیو کنید.

امکان جستجوی کلاس درس در دانشکده و گروه دانشجو، فعال شد

• از منوی «برنامه ریزی آموزشی نیمسال تحصیلی» گزینه «جست‌و‌جوی کلاس درس در دانشکده‌ و گروه دانشجو» را انتخاب کنید.
  • با زدن گزینه جست‌وجو می‌توانید لیست دروس ارائه شده ترم ۹۹۲ را ببینید.
  • مطمئنا این لیست حتی در حین انتخاب واحد و حذف و اضافه هم آپدیت می شود، پس حتما حواستان به این مورد باشد.
  • برای دوستانی که بعد از زدن گزینه جست‌و‌جو، هیچ چیزی نمی آورد، به این معنی است که آموزش دانشکده هنوز لیست دروس را وارد نکرده. پس فعلا صبر کنید...

نحوه محاسبه شهریه نیمسال ۹۹۲

ورودی های قبل از ترم ۹۹۲

• 65% بدهی قبلی + شهریه ثابت ترم 992 + 35% شهریه ثابت (به عنوان پیش پرداخت بخشی از شهریه متغیر!)

ورودی های ترم ۹۹۲

• شهریه ی ثابت ترم 992 + شهریه خدمات آموزشی و شهریه بیمه دانشجویی + 35% شهریه ثابت (به عنوان پیش پرداخت بخشی از شهریه متغیر!)
  • هزینه خدمات آموزشی و بیمه دانشجویی مشمول معافیت از پرداخت برای دانشجویان شاهد و ایثارگر تحت پوشش بنیاد شاهد و ایثارگران نمی باشد.
  • دقت کنید که خود سایت این مبلغ را محاسبه میکند و شما نیازی به محاسبه این مبلغ ندارید و می توانید قبل از انتخاب واحد، از قسمت تراز مالی چک کنید و با گزینه "پرداخت الکترونیکی شهریه" پرداخت کنید یا صبر کنید و در تا زمان انتخاب واحدتان و از منوی انتخاب واحد، خود سایت مبلغ رو به شما نشان می دهد و در همان جا پرداخت می کنید تا بخش انتخاب واحد برایتان باز شود.