قابل توجه دانشجویان گرامی واحد رشت: اطلاعیه مهم امور مالی (امور شهریه)

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۹ کد : ۷۷۶۸ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
قابل توجه دانشجویان گرامی واحد رشت: اطلاعیه مهم امور مالی (امور شهریه)

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

1. به اطلاع آندسته از دانشجویانی که در ترم های گذشته بدهی شهریه ندارند اما در (سامانه آموزشیار) بدهی ترم های گذشته را مشاهده می نمایند می رساند، این مشکل از طرف سازمان مرکزی در حال بررسی می باشد.
  2. دانشجویان گرامی لطفا دقت کنید بعد از پرداخت مبلغ در درگاه بانکی، حتما روی قسمت «انتقال به سایت مبدا» یا «انتقال به سایت اصلی» کلیک کنید تا از سایت درگاه بانکی به سایت دانشگاه منتقل شوید و پیام «پرداخت با موفقیت انجام شد» را مشاهده نمایید.

درغیر اینصورت در اجرای روند درست اختلال ایجاد می شود و مبلغ یا به حساب خودتان برگشت میخورد و یا روی سامانه در گزارش واریزی برایتان «در حال پرداخت» درج  می شود، که باعث می شود روند پرداخت ناقص شده و متاسفانه در اینصورت باید از طریق دانشکده خود پیگیری کنید تا اصلاح شود.

امور مالی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت