پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناسبت روز پرستار

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۰ کد : ۷۶۰۸ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناسبت روز پرستار

جهادگران سفیدپوش روزتان مبارک

دکتر محمد دوستار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در پیامى ولادت با سعادت حضرت زینب کبرى (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پرستاران، درد آشنایان همه بیماران و از کار افتادگان هستند، مونس لحظه‌‏هاى درد و رنج انسان‌هایى هستند که نیاز به مونس و پرستار دارند.
مقام معظم رهبرى(مدظله العالى)

میلاد با سعادت اسوه صبر و پایداری، حضرت زینب (س)، بانویی که شاید هدف از خلقت او در این جهان، آموزش ایثار و فداکاری به تمامی مردان و زنان بوده است.

تلاش پرستاران جهادگر و کادر بهداشت و درمان در بحران کرونا واژه ای آشناست که ناخودآگاه هر شنونده ای را به یاد یاری رسانی در لحظات سختی و کمک رسانی  میاندازد.

بدون شک تلاش و تعهد همه‌جانبه پرستاران گرامی در خدمت به بیماران و تسکین آلام آنان مخصوصا در زمان شیوع بیماری کرونا اجری عظیم و ماندگار به همراه دارد و دعای خیر التیام یافتگان بدرقه دست‌های پرتوان شماست.

پرستاران انسان های بی ادعایی هستند که به معنای واقعی کلمه، در این روزهای سخت با همت و پشتکاری خالصانه کار می کنند و تمام تلاش خود را معطوف می سازنند تا بیماران  و دردمندان ، دوران نقاهت خود را به آرامی سپری کنند.

عشق به خالق و عشق به مخلوق را در کسوت شریف و مقدس "پرستار" جلوه‌گر می‌نمایند.

دکتر محمد دوستار
دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان