فراخوان انتخاب پژوهشگر برگزیده سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۰ کد : ۷۴۸۵ اخبار تصویری

به منظور تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاهی در هفته پژوهش سال ۱۳۹۹، به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان فعال در زمینه های علمی، پژوهشی و فناوری می رساند، ضمن توجه به موارد درج شده در دستورالعمل پیوست، پرسشنامه مربوط به فراخوان را از لینک زیر دریافت و پس از تکمیل به همراه مدارک و مستندات به دفتر ریاست دانشکده تحویل نمایید.

آخرین مهلت اعلام اسامی از سوی دانشکده ها به معاونت پژوهش و فناوری، حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 12 آذر 1399 می باشد.

1- کلیه مستندات علمی ارسالی، در بازه زمانی 1 فروردین 1396 تا 31 شهریور 1399 مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

2- جهت بررسی امتیاز مقالات، برای هر مقاله، اعتبار مجله از سایت impactfactor.ir با درنظر گرفتن شاخص های JCR، ISI(WOS) ، Scopus، ISC، علمی- پژوهشی وزارتین و علمی- ترویجی اخذ و ضمیمه صفحه نخست مقاله ارسال گردد.

3- جهت بررسی امتیاز مقالات، نویسنده مسئول در هر مقاله در پرسشنامه امتیازدهی، در ستون نویسندگان مشخص گردد.

4- به حداقل و حداکثر امتیاز لازم در هر شاخص توجه شود.

5- برگزیدگان سالهای 1396، 1397 و 1398، امکان شرکت در این فراخوان را ندارند.

6- تکمیل و ارسال فرم­ پرسشنامه در دو نسخه پرینت شده و مستندات بصورت فایل الکترونیکی CD الزامی است.

جهت دانلود روی فرم مورد نظر کلیک نمایید:

معاونت پژوهش و فناوری واحد رشت