پیام تبریک دکتر محمد دوستار به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۰۱ آذر ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۴ کد : ۷۴۴۹ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
پیام تبریک دکتر محمد دوستار به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در پیامی سی و هشتمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، را به اساتید، کارکنان و دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر محمد دوستار در پیامی سی و هشتمین سالروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را به اساتید، کارکنان، دانشجویان و مردم ولایتمدار کلانشهر رشت تبریک گفت. متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سی و هشتمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را به استادان، دانشجویان، کارکنان خدوم و زحمتکش این واحد دانشگاهی و مردم شریف و ولایتمدار کلانشهر رشت تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بسیار خرسند از آن هستیم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت که یکی ازبزرگترین دانشگاه‌های شمال کشور محسوب می‌شود و از شاخه‌های پرثمر درخت تنومند و سرسبز انقلاب اسلامی است، پس از گذشت 38 سال فعالیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی توانست، نقشی موثر در تعلیم و تربیت جوانان فرهیخته میهن اسلامی داشته باشد.

امیدوارم در سالی که توسط مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به نام جهش تولید نامگذاری شده است، همگام با اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و کارآفرینی، نقشی موثر در تعلیم و تربیت جوانان فرهیخته میهن اسلامی و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

اینجانب توفیقات روز افزون همه بزرگواران را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم و برای دانشجویان و دانش‌آموختگان، اساتید و کارمندان زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، آرزوی توفیق دارم.

دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت