اطلاعات لازم جهت ثبت نام الکترونیکی و حضوری دانشجویان ورودی جدید (ورودی بهمن ۹۹)

با عرض خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، مراحل ثبت نام الکترونیکی، تشکیل پرونده حضوری و انتخاب واحد ترمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به شرح زیر می باشد:

کلیه پذیرفته شدگان (با سوابق تحصیلی) مقاطع مختلف نیمسال دوم ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ به سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه نموده و ثبت نام الکترونیکی خود را انجام داده و شماره دانشجویی دریافت نمایند. (در انتهای صفحه فیلم های آموزشی را مشاهده فرمایید)

آدرس سامانه آموزشیار  http://edu.iau.ac.ir

ارتباط با پشتیبانی سامانه آموزشیار https://pasokh.iau.ac.ir

راهنمای سامانه آموزشیار برای دانشجویان جدیدالورود http://edu.iau.ac.ir/amoozeshyar.png

سپس برای احراز هویت، تحویل و تطبیق اصل مدارک و مستندات شامل:

مدارک لازم برای تشکیل پرونده

کارشناسی ارشد
1- اصل یا موقت مدرک کارشناسی +2 سری کپی
2- ریزنمرات دوره کارشناسی+2 سری کپی
5-  اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مختص برادران) +2 برگ کپی پشت و رو
6- عکس 6 قطعه 4×3
-----------------------------------------

کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته
1- اصل یا موقت مدرک دوره دوم متوسطه (3-3-6)، اصل یا موقت پیش دانشگاهی، اصل یا موقت  دیپلم متوسطه نظام قدیم (چهارساله) ، اصل یا موقت  مدرک کاردانی +2 سری کپی
2- رسید تقاضای تائیدیه تحصیلی(دریافت رسید از دفاتر پیشخوان دولت)
5- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مختص برادران)+2 برگ کپی پشت و رو
6-عکس 6 قطعه 4×3
------------------------------------

کارشناسی ناپیوسته
1-اصل یا موقت مدرک مدرک کاردانی+2 سری کپی
2- اصل کارت ملی+2 سری کپی پشت و رو
3- اصل شناسنامه + 2 سری کپی از تمام صفحات
4- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مختص برادران)+2 برگ کپی پشت و رو
5-  عکس 6 قطعه 4×3
---------------------------------

کاردانی پیوسته
1- اصل یا موقت دیپلم نظام جدید (3-3-6) در یکی از شاخه های نظری، فنی و حرفه ای یا کار دانش، اصل یا موقت دیپلم فنی و حرفه ای دوره چهار ساله (نظام قدیم)، اصل یا موقت دیپلم نظام جدید متوسطه در یکی از شاخه های نظری، فنی حرفه ای و یا کاردانش.
2- رسید تقاضای تائیدیه تحصیلی (دریافت رسید ازدفاتر پیشخوان دولت)
5-  اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مختص برادران) +2 برگ کپی پشت و رو
6- عکس قطعه 4×3

بصورت حضوری (به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بدون همراه) به واحد رشت مراجعه فرمایند.

نشانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت: رشت -کیلومتر۳ جاده لاکان مجتمع آموزشی امام خمینی(ره)

- پس از آن وضعیت دانشجو در سامانه آموزشیار فعال و پرداخت شهریه ثابت و اتمام فرایند ثبت نام انجام می‌شود.

- درمرحله نهایی انتخاب واحد توسط آموزش دانشگاه (در زمان مقرر) و راهنمایی برای شرکت در کلاس‌های مجازی توسط دانشگاه می باشد.

توجه راهنمای اتصال دانشجوایان به کلاس های آموزشی آنلاین ترم جاری (سامانه وادانا) پس از انتخاب واحد  توجه

دانشجویان جدید الورود توجه فرمایند (کد کاربری و رمز عبور همان  شماره دانشجویی می باشد)
برای حل مشکل آپلود مدارک نیز تصاویر با فرمت JPG و ابعاد ۴۰۰ در ۶۰۰ و حجم فایل زیر ۱۰۰ کیلوبایت را قبول می کند

موفق باشید - مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت