اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه ۹۹دانشگاه آزاد اسلامی

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۵ کد : ۷۱۲۸ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، نتایج دوره های کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه  www.azmoon.org قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از روز دوشنبه مورخ 28 مهرماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند. پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.