دکتر محمد دوستار: دانشگاه آزاد اسلامی خوداتکا، خودبنیان و مولود انقلاب است

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۷۱۰۵ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
دکتر محمد دوستار: دانشگاه آزاد اسلامی خوداتکا، خودبنیان و مولود انقلاب است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی خوداتکا، خودبنیان و مولود انقلاب است، گفت: این دانشگاه براساس درآمد و هزینه مدیریت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آنا، محمد دوستار در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت که با حضور نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: واحد رشت از نظر جمعیت دانشجویی، واحدها و مراکز بزرگ‌ترین دانشگاه آزاد اسلامی خطه شمال کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در استان گیلان نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی است، افزود: حدود ۴۰ درصد استادان، کارمندان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مشغول به کار و تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پرکارترین واحد بین واحدهای استان گیلان است، تأکید کرد: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در واحد رشت انجام می‌شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی خوداتکا، خودبنیان و مولود انقلاب است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی براساس درآمد و هزینه مدیریت می‌شود.

دوستار با تأکید بر اینکه تکالیف اساسی به دانشگاه آزاد اسلامی واگذار شده است، عنوان کرد: حفظ و گسترش ارزش‌های انقلاب اسلامی و گسترش فضای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی مورد تأکید مسئولان است.

وی با بیان اینکه واحد دانشگاهی رشت دارای توانمندی، نیروی انسانی، تخصص و علاقه‌مند به پژوهش و فناوری است، بیان کرد: این آمادگی در دانشگاه وجود دارد که در اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی مشارکت فعال داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از همراهی و توجه ویژه نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت قدردانی کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید