بیانیه دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان در پی اقدام وقیحانه نشریه فرانسوی

بیانیه دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان در پی اقدام وقیحانه نشریه فرانسوی

ومَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِینَ
 پیامبری که رحمت بود برای همه بشریت، سزاوار احترام جاودانه است

♦️این عمل شنیع و برنامه‌ریزی شده با هدف ضربه زدن به اسلام به دلیل ترس از روی آوردن مردم غرب به دین مبین اسلام صورت گرفته است.

♦️در سال 2015 نیز اقدام توهین آمیز روزنامه فرانسوی علیه پیامبر اکرم (ص) موجی از خشم و نفرت را در میان مسلمانان جهان برانگیخته بود و دفتر مجله شارلی ابدو هدف حمله قرار گرفت و ژان کابو کاریکاتوریست هتاک به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام و 11 شخص دیگر کشته شدند، بار دیگر این نشریه هتاک فرانسوی، کاریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر اسلام منتشر کرد.

♦️بی تردید، رشد اسلام‌گرایی و ابلاغ پیام مهربانی و دوستی دین اسلام در میان مردم جهان از مهمترین دلایل انتشار چنین کاریکاتورهای توهین آمیز است.

♦️انسان‌های فاخر باارزش‌های انسانی بر خواسته از فطرت الهی، هرگز به حریم و حقوق دیگران تعرض نمی‌کنند.

♦️ بی‌احترامی به پیامبر اسلام (ص) و قرآن کتاب آسمانی مشترک میلیون ها مسلمان که دربردارنده همه تعالیم ادیان الهی است و به‌نوعی ارزش‌های مشترک همه جامعه بشری محسوب می‌شود و بی‌احترامی به کل جامعه انسانی است.

♦️قلم‌ های زهرآگین و حرکتهای اختلاف افکن که در کشورهای غربی طی سالهای گذشته بارها مشاهده شده است، بار دیگر عواطف و احساسات همه مسلمانان بلکه همه موحدین و متدینین را جریحه دار و آزرده ساخت و حکایت از سقوط مدعیان تمدن و انسانیت دارد.

♦️ اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان ،انزجار خویش را از اقدام جاهلانه و بی‌منطق مجله موهن «شارلی ابدو» در فرانسه و سوزاندن مصحف نورانی قرآن کریم در سوئد، اعلام و آن را محکوم می کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید