اطلاعیه مهم آموزشی شماره (۵) زمانبندی انتخاب واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحدرشت/ نیمسال اول ۱۴۰۰- ۱۳۹۹

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ کد : ۶۹۱۷ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

برنامه زمانبندی انتخاب واحد دانشگاه آزاد اسلامی، در سامانه آموزشیار اعلام شد. براین اساس، برنامه انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در نیمسال اول ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ به شرح زیر اعلام می گردد:

(سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی)

تاریخ ورودی   شروع انتخاب واحد  پایان انتخاب واحد
 یکشنبه ۱۳۹۹/۰۶/۲۳  ۹۶ و ماقبل آن  ساعت ۱۵ ساعت ۲۱   و از ساعت ۲۲ الی ۶ صبح

دو شنبه ۱۳۹۹/۰۶/۲۴

۹۷و ۹۸ ساعت ۱۵ ساعت ۲۱  و از ساعت ۲۲ الی ۶ صبح

(بیشتر بخوانید)

شروع کلاس ها برای دانشجویان ورودی ماقبل ۹۹ از تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۹

تاریخ حذف و اضافه از ۱۳۹۹/۰۷/۱۲ و مطابق جدول زمان بندی بعدی

مهم: باتوجه به اینکه سامانه آموزشیار از سوی سازمان مرکزی دانشگاه و برای یکپارچگی امور آموزشی راه اندازی شده است، فعال سازی انتخاب واحد دانشجویان تنها از طریق این سازمان امکان پذیر می باشد. لذا آندسته از دانشجویان گرامی که در بازه زمانی تعیین شده موفق به انتخاب واحد نشده اند، از مراجعه حضوری به دانشگاه خود داری نمایند.

برنامه زمانبندی مجدد انتخاب واحد برای این دسته از دانشجویان، مجددا اطلاع رسانی خواهد شد و مشکلی برای انتخاب واحد آنها وجود ندارد.

سامانه پشتیبانی و پاسخ گویی به اشکالات احتمالی دانشجویان  /https://pasokh.iau.ac.ir

شماره تماس با پشتیبانی آموزشیار 47919100 021

طریقه ورود دانشجویان به آموزشیار

نکته مهم در مورد پرداخت شهریه