برگزاری وبینار آشنایی با نرم افزار Space Syntax ویژه دانشجویان رشته مهندسی معماری و علاقمندان چیدمان فضا

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۲ کد : ۶۸۹۲ اخبار دانشگاه

برگزاری وبینار ملی"آشنایی با نرم افزار Space Syntax" به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رشت با همکاری مرکز تحقیقات انرژی و ساختمان

کارگاه ملی آنلاین دو روزه"آشنایی نرم افزار Space Syntax" به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رشت با همکاری مرکز تحقیقات انرژی و ساختمان در روزهای 16 و 17 شهریور 1399 برگزار شد. تدریس در این دوره را آقای دکتر حسین صفری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برعهده داشتند. این وبینار،مورد استقبال دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید رشته مهندسی معماری قرار گرفت.

دکترحسین صفری، مدرس وبینار ملی"آشنایی با نرم افزار Space Syntax"، ضمن تاکید بر اهمیت چیدمان فضا و آشنایی با نرم افزارهای مرتبط، به بیان تئوری های مختلف چیدمان فضا پرداختند. در این وبینار دو روزه، شناخت روش مشاهدات میدانی در چیدمان فضا، نحوه ارائه داده های برگرفته از چیدمان فضا، شناخت و تجزیه و تحلیل حرکتی در نرم افزار DEPTHMAP و همچنین شناخت و تجزیه و تحلیل بصری در نرم افزار DEPTHMAP مورد بررسی قرار گرفت.

bpj_rasht@