برگزاری کارگاه مجازی ویژه دانشجویان و علاقمندان حوزه روانشناسی و بهبود کیفیت زندگی

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۸۹۰ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی

برگزاری وبینار ملی "امید به زندگی در دوران کرونا" به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رشت با همکاری دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

کارگاه ملی آنلاین یک روزه"امید به زندگی در دوران کرونا" به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رشت با همکاری دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در روز 17 شهریور 1399 برگزار شد. تدریس در این دوره را سرکار خانم دکتر مریم موسوی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برعهده داشتند. این وبینار،مورد استقبال دانشجویان، اساتید و علاقمندانی از کل کشورقرار گرفت.

دکترمریم موسوی، مدرس وبینار ملی"امید به زندگی در دوران کرونا"، ضمن تاکید بر اهمیت مفهوم امیدواری در زندگی روزمره، به بیان تئوری های مختلف در این خصوص پرداختند. در این وبینار یک روزه، ویژگی های افراد امیدوار، روشهای ارتقای امیدواری در زندگی و نقش امیدواری در سلامت جسم و روانمطرح شد.این کارگاه بصورت تعاملی با شرکت کنندگان برگزار شد و در بخش هایی از وبینار، فرم های خودارزیابی آنلاین توسط مدرس، در اختیار حاضرین قرار گرفت و پس از تکمیل، با ارئه راهکارهایی توسط مدرس، روشهای عملی جهت بهبود سطح امیدواری در زندگی ارائه شد.

bpj_rasht@