با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری جنبش استادی بسیج ایران؛ همایش ملی «چشم‌انداز علوم نوین اسلامی ایرانی سیاست و روابط بین‌الملل و خوانش انتقادی علوم سیاسی مدرن» برگزار می‌شود

جنبش استادی بسیج ایران با مشارکت انجمن اسلامی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، همایش ملی «چشم‌انداز علوم نوین اسلامی ایرانی سیاست و روابط بین الملل و خوانش انتقادی علوم سیاسی مدرن» را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، همایش ملی «چشم‌انداز علوم نوین اسلامی ایرانی سیاست و روابط بین‌الملل و خوانش انتقادی علوم سیاسی مدرن»  برگزار می‌شود.

وضعیت‌سنجی علم سیاست و روابط بین‌الملل در ایران امروز؛ علم نوین اسلامی-ایرانی سیاست و روابط بین‌الملل؛ نسبت سنجی علم اسلامی-ایرانی سیاست و روابط بین‌الملل با علم سیاست و روابط بین‌الملل مدرن، فلسفه و غایات، نظریه‌ها، رهیافت‌ها و روش‌ها، کاربردها؛ راهبردهای تأسیس و پایدارسازی علم نوین سیاست و روابط بین‌المللی اسلامی-ایرانی، محورهای اصلی این همایش ملی است که با همکاری معاونت پژوهش و فناوری جنبش استادی بسیج ایران و  انجمن اسلامی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل برگزار می‌شود.

گفتنی است آثار برگزیده در این همایش در مجلات و کتب علمی، پژوهشی داخلی و خارجی منتشر شده و به صاحبان آن جوایز نویسی اهدا می‌شود.

علاقه‌مندان به شرکت در همایش تا ۱۵ شهریور ۹۹ فرصت دارند تا چکیده مقالات خود را به دبیرخانه  مشترک همایش واقع در تهران خیابان انقلاب روبروی درب اصلی دانشگاه تهران پلاک ۱۲۴۶، سازمان بسیج اساتید کشور ارسال کنند و مهلت ارسال اصل مقالات نیز ۱۵ اسفند ۹۹ است.

برای کسب اطلاعات بیشتر  شماره تماس‌های ۰۹۰۳۵۳۵۱۴۵۶ و ۶۶۹۷۵۶۰۵-۰۲۱ از سوی دبیرخانه اعلام شده، همچنین آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه این همایش ملی org.‎۰۵@basijasatid.ir است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید