محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان: دانشگاه باید در تبیین غدیر نقش واقعی خود را ایفا کند

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۳ کد : ۶۶۸۲ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مبنای بازشدن گره‌ها و مشکلات جامعه را غدیر دانست و اضافه کرد: بزرگداشت غدیر امری مهم برای جامعه اسلامی و دانشگاهیان است و دانشگاه باید در تبیین آن نقش واقعی خود را ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، محمد دوستار در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به اهمیت گرامیداشت عید غدیر گفت: غدیر بنیادی‌ترین و ضروری‌ترین شناخت برای سرنوشت بشریت و یک سرفصل اعتقادی است.

وی با اشاره به نقش مهم غدیر در سرنوشت یک جامعه دینی افزود: غدیر مبنای ولایت و رهبری جامعه اسلامی است و نقش اصلی را در شکوفایی معنوی جامعه ایفا می‌کند.

کتب و روایات اهل سنت برای اثبات حقانیت ولایت و غدیر کافی است

دوستار با تأکید بر رعایت موازین بهداشتی در ایام کرونا افزود: با وجود کرونا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تعطیل نیست و باید با الگوهای خاص خود اجرایی شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید