با حضور دکتر محمد دوستار/ با توافق بر الگوهای عملی همکاری منطقه آزاد؛ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل بندرانزلی گسترش می‌یابد

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۷ کد : ۶۶۷۴ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

سازمان منطقه آزاد انزلی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل بندرانزلی برای گسترش فعالیت‌های این واحد دانشگاهی با الگوهای عملی همکاری به توافق رسیدند.

به گزارش خبرگزاری آنا، در ادامه پیگیری‌های محمدولی روزبهان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی به‌منظور رونق فعالیت‌های علمی پژوهشی این منطقه و جذب دانشجویان کشورهای منطقه و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در خارج از کشور، منطقه آزاد انزلی میزبان محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان بود.

در این نشست تخصصی دوطرف درباره الگوهای عملی همکاری در مسیر گسترش فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی به توافق رسیدند.

محمدولی روزبهان در این دیدار با اشاره به نقش و کارکردهای مثبت علمی و اجتماعی فعالیت واحدهای دانشگاهی بین‌الملل در مناطق آزاد و دستورالعمل جدید وزارت علوم در این باره به  تشریح ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منحصربه‌فرد این منطقه در مقایسه با سایر مناطق پرداخت.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل انزلی امکان جذب دانشجویان کشورهای همسایه و یا دانشجویان ایرانی را به‌دلیل نزدیکی به تهران و سایر مراکز جمعیتی و اقلیم مناسب در مقایسه با نمونه‌های مشابه، بیشتر  دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی افزود: صرف انعقاد تفاهم‌نامه راهگشا نیست و راهبرد این سازمان تفاهم‌نامه‌هایی است که اجرایی باشد، نیازهای بازار کار و علایق جامعه را مورد توجه قرار دهد و مشکلی از مشکلات کشور و جامعه را برطرف کند.

روزبهان گفت: این الگوی همکاری را در دو جنبه همکاری با دانشگاه‌های کشورهای منطقه اوراسیا و غرب آسیا و واحدهای دانشگاهی داخلی با اولویت دانشگاه‌های گیلانی در دستور کار قرار داده‌ایم و بر آمادگی سازمان متبوع خود برای عملیاتی‌سازی الگویی از همکاری اعلام می‌کنیم و بر اجرای آن از نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تأکید داریم.

واحد بین‌الملل انزلی تنها دانشگاه دارای تأییدیه وزارت علوم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان  نیز با استقبال از وجود عزم راسخ و دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، شاخص‌های مورد تأیید از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را یادآوری کرد.

دوستار گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل انزلی تنها واحد دانشگاهی از مجموع ۱۱ واحد بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده که علاوه بر سازمان مرکزی دانشگاه، تأییدیه وزارت علوم را نیز دارا بوده و در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.

وی اضافه کرد:‌ از سوی دیگر در این مدت پیگیری‌هایی از سوی این مجموعه صورت گرفته و برای پیگیری و اجرایی شدن موارد مورد نظر از طریق معرفی نماینده از سوی دو طرف به‌منظور رسیدن به چارچوب تفاهم‌نامه همکاری کاربردی دوجانبه آمادگی خود را اعلام می‌کنیم.

به گزارش آنا، در این دیدار که معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، مدیر روابط عمومی و مشاور آموزشی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیز حضور داشتند بر پیگیری موارد مورد توافق از طریق سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری وزارتین علوم و بهداشت تأکید کردند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید