دکتر دوستار مطرح کرد: تغییر و تحول در دانشگاه به مثابه دو امدادی است

دکتر دوستار مطرح کرد: تغییر و تحول در دانشگاه به مثابه دو امدادی است

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: تغییر و تحول مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مثابه مسابقه دو امدادی است.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر محمد دوستار صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحدرشت که در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد، با بیان اینکه تغییر و تحول مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به ‌مثابه مسابقه دو امدادی است، گفت: شخص جدید برای کمک کردن به نفر قبلی پُست را در اختیار می‌گیرد.

وی افزود: برای انجام یک کار حرفه‌ای باید اصول سازمانی آن رعایت شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه رفتارهای حرفه‌ای افراد در یک سازمان بسیار مهم است، افزود: نسبت به‌ وظیفه‌ای که سازمان بر عهده ما گذاشته است، باید حساس باشیم و به نحو درست آن را اجرا کنیم.

دوستار با توجه به‌اینکه دانشجویان آینده‌سازان کشور ما هستند، خاطر نشان کرد: باید برای برطرف کردن مشکلات دانشجویان کوشا باشیم.

وی با توجه به ایام و زمان برگزاری امتحانات در ترم گذشته و بیان اینکه تامین امنیت جانی دانشجویان و همکاران بسیار حائز اهمیت بود، گفت: یک ماه تلاش و کوشش همکاران با همدلی و همراهی به سرانجام رسید.

به ‌گزارش آنا، در جلسه تکریم و معارفه رئیس جدید دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از تلاش‌های محمدرضا وطن‌پرست در طول تصدی مسئولیت ریاست آن دانشکده قدردانی و حمیدرضا رضایی‌کلیدبری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به سمت ریاست این دانشکده معرفی شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید