مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان: طرح گفتگوی بین نسلی در مدارس به‌درستی اجرا نمی‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت: طرح گفتگوی بین نسلی در مدارس به‌درستی اجرا نمی‌شود و هنوز فاصله زیادی بین والدین و فرزندان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، زهرا یعقوب‌نژاد صبح امروز در نخستین جلسه شورای استانی امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد با توجه به فعالیت گذشته دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه زنان اظهار کرد: بانوان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به‌صورت متمایز و کاربردی‌تر مطرح هستند و به‌نظرم باید تمام جلسات موردی و نتیجه‌محور باشد، چراکه حوزه مسائل زنان بسیار گسترده و حائز اهمیت است.

وی با توجه به توانمندى‌هاى استادان دانشگاه و مشارکت مؤثر آنان درباره امر مشاوره، آموزش و اجراى طرح‌های پژوهشی و نظیر آن تأکید کرد که ارتباط دانشگاه و خانواده امری بسیار مهم و حائز اهمیت است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان تصویب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گیلان با حضور معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بهمن سال گذشته را یادآور شد و افزود: در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده براى استان گیلان وضعیت مطلوبی ترسیم شده است که با بهره‌گیری از زبان ترغیب می‌توان به نتایج خوبی دست یافت.

یعقوب‌نژاد با تأکید بر اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گیلان نباید مانند برخی از اسناد و یا پایان‌نامه‌ها صرفاً نوشتاری و غیر‌کاربردی باشد، گفت: دغدغه‌های حوزه زنان و خانواده مانند افزایش طلاق، کاهش ازدواج، سالمندی و پیرشدن جمعیت زنان، اعتیاد و مصرف مواد مخدر، سلامت و ورزش، استفاده نکردن از توانمندی‌هاى زنان در پست‌های مدیریتی، افزایش خشونت کلامی در خانواده‌ها و شکاف نسلی در این سند قید شده است.

لزوم شناسایی نقاط حساس و آسیب‌پذیر استان گیلان

وی با تأکید بر اینکه نقاط حساس و آسیب‌پذیر استان گیلان باید مورد شناسایی و توسط استادان و کارشناسان خبره مورد بررسی قرار گیرد، خاطر‌نشان کرد: طرح گفتگوی بین نسلی در مدارس به‌درستی اجرا نمی‌شود و هنوز فاصله زیادی بین والدین و فرزندان وجود دارد که براى بهبود وضعیت موجود باید برنامه‌ریزی‌هاى دقیقى صورت گیرد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با توجه به اینکه حجاب و عفاف صرفاً مختص دختران و بانوان نیست، تصریح کرد: حجاب و عفاف توسط دختران و پسران باید مورد توجه قرار گیرد.

این مقام مسئول در استانداری گیلان با تأکید بر اینکه به‌دنبال سبک زندگی سالم هستیم و آموزش‌ها باید گفتگو‌‌محور باشد، تأکید کرد: با دانشجویان پسر و دختر به‌صورت حضوری گفتگو کنید تا موانع و موارد مشکلات آنان مورد بررسی قرار گیرد.

یعقوب‌نژاد با بیان اینکه گروه هدف ما فقط دانشجویان نیستند و خانواده آنان نیز باید مورد توجه و بررسی قرار گیرند، تصریح کرد: مهارت‌آموزی در رشته‌های دانشگاهی بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان ابراز امیدوارى کرد که در آینده نزدیک با مشارکت دانشگاه و دستگاه‌هاى اجرایی استان بسیارى از معضلات خانواده‌ها برطرف شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید