با دفاع از رساله؛ نخستین دانشجوی دکتری رشته علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی رشت فارغ‌التحصیل شد

جلسه دفاع از رساله نخستین دانشجوی دکتری علوم دامی گرایش تغذیه دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با توجه به بخشنامه فاصله‌گذاری هوشمند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نخستین دانشجوی دکتری تغذیه دام دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد رشت از رساله خود با عنوان تأثیر افزودن سطوح مختلف عصاره خشک کنگر فرنگی، خار‌مریم و مخلوط آنها بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی، مورفولوژی روده، ویژگی‌های لاشه و آنزیم‌های کبدی جوجه‌های گوشتی دفاع کرد.

در این جلسه، حسین ذاکر استقامتی دانشجوی دکتری رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام به راهنمایی علیرضا صیداوی و مشاوره مهرداد بویه اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، توانست با موفقیت از رساله خود دفاع کند.

این ارائه به‌صورت آنلاین و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به استماع داوران رسید و پس از دریافت نظرهای دانشجو و ارائه نظر استادان و بحث و تبادل‌نظر، رساله دانشجوی دکتری مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش آنا، ذاکر استقامتی نخستین فارغ‌التحصیل دکتری علوم دامی گرایش تغذیه دام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بوده و تاکنون موفق به چاپ دو مقاله از رساله خود در مجلات JCR کشور ‌‌آمریکا و انگلستان شده و چهار مقاله دیگر از رساله دکتری وی نیز در سایر مجلات JCR دنیا در دست داوری است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید