دستورالعمل امتحانات غیرحضوری نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ (ویژه دانشجویان گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان)

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۶۵۶۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

دستورالعمل امتحانات غیرحضوری نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 ویژه دانشجویان گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

با در نظر گرفتن وضعیت بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامتی دانشجویان، مقرر گردید که از تاریخ ۹۹/۵/۱ کلیه امتحانات پایان ترم نیم سال دوم سال تحصیلی 99-98 گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به صورت غیرحضوری برگزار شود. لذا امکان شرکت در امتحانات پایان ترم برای کلیه دانشجویان همزمان در محل سکونت خود و بدون مراجعه به واحد دانشگاهی فراهم است و دانشجویان مجاز به شرکت در امتحانات خود براساس اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه امتحان می­ باشند.

امتحان غیرحضوری:

• دانشجویان می­ توانند از هر مکانی در زمان امتحان هر درس (مطابق اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه امتحان) وارد پروفایل آموزشی خود در سامانه سیدا (سامانه جامع آموزشی) شده و در امتحانات دروس اخذ شده در ترم جاری که به صورت تستی طراحی شده است، شرکت نمایند.
  • به منظور آشنایی با شیوه امتحانات، دانشجویان قبل از شروع امتحانات، فایل­ ها و فیلم­ های راهنمای شرکت در امتحانات غیرحضوری مندرج در وب سایت واحد رشت را مشاهده نمایند.
  • دانشجویان به منظور شرکت در امتحان غیرحضوری همانند امتحان حضوری باید شرایط لازم آموزشی را احراز کرده باشند (ثبت ­نام و انتخاب واحد در ترم جاری، عدم منع آموزشی برای ادامه تحصیل و ...) و نیز عدم بدهکاری مالی.
  • نمره امتحانات غیرحضوری بخشی از نمره نهایی دانشجویان می­ باشد که به تشخیص مدرس مربوطه با احتساب موارد دیگر آموزشی همچون تکالیف، میان ترم، تحقیق، پروژه و... نمره نهایی بدست خواهد آمد.

پشتیبانی واحد آموزش:

دانشجویان در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در خصوص موارد قبل یا بعد از برگزاری امتحان غیرحضوری، می توانند با آموزش دانشکده مرتبط تماس حاصل نمایند.

پشتیبانی فنی سایت واحد

تلفن تماس:              33423159- 013 و 09118866990

پشتیبان ویژه و رابط معاونت آموزشی و فناوری اطلاعات: دکتر ازگومی- تلفن همراه: 09112358113

دستورالعمل طراحی سوالات امتحان (ویژه اساتید) کلیک کنید