مهندس حیدری تشریح کرد: جزئیات برگزاری ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی/ آغاز ثبت نام از ۲۸ تیرماه

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات تقویم آموزشی ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد.

مهندس احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی از 28 تیرماه آغاز و تا دوم مردادماه ادامه دارد، اظهار داشت: شروع کلاسها از 4 لغایت 30 مردادماه به مدت 4 هفته است.

مهندس حیدری خاطرنشان کرد: امتحانات ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی از 31 مردادماه لغایت 6 شهریورماه به مدت یک هفته برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید