کارگاه آموزشی (مجازی) آشنایی با تفسیر سوره مبارکه ی شوری برای کلیه دانشگاهیان

کارگاه آموزشی (مجازی) آشنایی با تفسیر سوره مبارکه ی شوری برای کلیه دانشگاهیان

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
《شَهرُ رَمَضان الَّذی اَنزَلَ فیهِ القُرآن هُدیً لِلنّاسِ وَ بَیِّنات مِنَ الهُدی وَالفُرقان》(بقره/آیه ۱۸۵)

رمضان، بهار قرآن کریم و جلوه تامّ رحمت و مهربانی آفریدگار هستی در فضای ملکوتی و آسمانی است که ایمان آورندگان را به صیام و قیام و انس با قرآن می خواند تا در میهمانی جبروتیان عالم قدس حضور یابند و از نعمت های معنوی و بهشتی این مائده آسمانی بهره مند شوند.از این رو با هدف آشنایی با تفسیر آیات و بهره مندی از زلال معارف و رهنمودها و دستورات حیات بخش قرآن کریم،در ماه مبارک رمضان سال جاری نهمین دوره طرح فرهنگی(رمضان،بهار قرآن)در واحد رشت نیز همانند سایر واحدها و مراکز دانشگاهی اجراء می گردد.

۱. موضوع: برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره مبارکه ی شوری بصورت مجازی برای کلیه دانشگاهیان به مدت ۳۲ ساعت که نحوه برگزاری آن همانند برگزاری دروس آموزشی است و بصورت الکترونیکی و برخط می باشد.

ثبت نام الکترونیکی دانشجویان

ثبت نام الکترونیکی اعضای هیات علمی و کارکنان

۲. منبع:
تفسیر نور حجه الاسلام والمسلمین قرائتی

۳. نحوه و شرایط شرکت کنندگان:
۳-۱ همه اعضای هیات علمی تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس، کارمندان تمام وقت رسمی و قراردادی دانشگاه و کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل می توانند در این طرح شرکت کنند.
۳-۲ کارگاه بصورت برخط هر روز برگزار می گردد که زمان و نحوه ثبت نام و زمان دقیق برگزاری متعاقبا به اطلاع شرکت کنندگان گرامی خواهد رسید.

۴.آزمون پایان دوره:
کلیه شرکت کنندگان در طرح می بایست در آزمون پایانی دوره که ۴۰ نمره دارد و بصورت الکترونیکی برگزار می گردد، شرکت نمایند.(آزمون پایانی شامل ۴۰ سوال تستی مشتمل بر ۱۰ سوال ترجمه و ۳۰ سوال مفاهیم و نکات تفسیری سوره شوری است).

۶. مزایای طرح برای شرکت کنندگان:

۶-۱ صدور گواهی شرکت در کارگاه به مدت ۳۲ ساعت برای شرکت کنندگانی که حداقل شصت درصد از نمره آزمون را کسب کنند.
۶-۲ اهدای جوایز به شرکت کنندگانی که بالاترین امتیاز آزمون را کسب نمایند در هر گروه (استاد،کارمند، دانشجو بصورت مجزا)

۷. آزمون حفظ سوره شوری:
در راستای تحقّق منویّات مقام معظم رهبری در خصوص گسترش فضای حفظ قرآن در جامعه، آندسته از دانشگاهیانی که قادر به حفط کل سوره مبارکه ی شوری شوند. پس از شرکت در آزمون حفظ و اعلام نتایج مورد قدردانی قرار خواهند گرفت.

تبصره ۱: اهدای جوایز حفظ به دو گروه جداگانه تعلق می گیرد.

الف: گروه مشترک کارمندان و اعضای هیئت علمی
ب:گروه دانشجویان

تبصره ۲: ملاک شرکت در مسابقه حفظ سوره مبارکه شوری، حضور در کارگاه و یا آزمون نیست،بلکه کلیه استادان و کارمندان و دانشجویان مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

با آرزوی صحت و سلامتی و توفیقات روزافزون برای همه عزیزان

کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت