مهندس همتی، دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی: غیبت‌های کلاس مجازی تا تاریخ ۱۵ فروردین محاسبه نمی‌شود

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۵ کد : ۶۱۵۱ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

مهندس همتی، دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: غیبت‌های کلاس مجازی تا تاریخ ۱۵ فروردین محاسبه نمی‌شود.

کلاس‌های مجازی از شنبه‌ی هفته آینده ۱۶فروردین شروع خواهد شد.
بدیهی است از تاریخ ۱۶ فروردین غیبت‌ها طبق نظر اساتید محاسبه خواهد شد.

دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد از لینک http://lmsmap.iauec.ac.ir از کلاس‌های مجازی استفاده کنند.

در صورتیکه دانشجویان جهت ورود به سامانه آموزش مجازی مشکل داشتند می‌توانند از طریق آدرس lmsmap.iauec.ac.ir/contacts شماره تماس پشتیبان واحد دانشگاهی خودت را دریافته و با ایشان تماس حاصل فرمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی را دنبال کنید