دکترچیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان: آموزش مجازی بر کل سیستم آموزشی کشور تأثیرگذار است

۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۵ کد : ۶۱۲۶ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: «تجربه آموزش غیرحضوری (مجازی) در آینده بر کل سیستم آموزشی تأثیرگذار خواهد بود.»

ابراهیم چیرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا  با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در حوزه آموزش مجازی با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: «در این راستا به جمع‌آوری سه نوع فایل (استاد، دانشجو و کلاس) از ۲۳ واحد، مرکز دانشگاهی و سمای استان گیلان پرداختیم و با همکاران فناوری در واحدهای دانشگاهی استان گیلان به عنوان پشتیبان و تهیه فایل اسامی افراد پشتیبان هماهنگی‌های لازم را انجام دادیم.»

وی، آپلودکردن فایل‌ در سایت مربوط به واحد الکترونیک، همکاری واحد الکترونیک حتی خارج از ساعت کاری در راستای رفع نقص فایل‌های ارسالی، تست فنی و آموزش افراد پشتیبان توسط واحد الکترونیک و آماده‌سازی و اطلاع‌رسانی برای برگزاری کلاس‌ها را از دیگر اقدامات واحد رشت در این راستا برشمرد.

تأثیر آموزش مجازی بر سیستم آموزشی کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در پاسخ به این پرسش که از چه امکانات و تسهیلات آموزشی برای آموزش  مجازی در بخش تئوری و فیزیکی برخوردار هستید؟ به آنا گفت: «امکانات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات مناسب  و اکنون تمرکز ما بیشتر در استفاده صحیح از این امکانات متمرکز است.»

چیرانی درباره تأثیر آموزش مجازی بر سیستم آموزشی کشور به‌خصوص دانشجویان بیان کرد: «در مدیریت سازمان‌ها باید بر مبنای وضعیت و موقعیت تصمیم‌های صحیح اتخاذ شود. با شیوع ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی برای تداوم فعالیت آموزشی بر مبنای وضعیت کنونی تصمیم به ارائه آموزش در فضای مجازی در کنار سایر شیوه‌های ارائه خدمات گرفت که این تجربه برای طراحی کل سیستم آموزشی در آینده تأثیرگذار خواهد بود.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید