قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی استان گیلان: برگزاری کلاسهای آموزشی آنلاین دروس نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۵ کد : ۶۱۲۱ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

به استحضار اساتید محترم و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می رساند با توجه به اهمیت سلامت و ایمنی خانواده بزرگ دانشگاه در استان گیلان و با توجه به توصیه های وزارت  بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر کاهش تردد فیزیکی شهروندان محترم به اماکن عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری و با عنایت به رهنمودهای ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی جهت خدمت رسانی بدون وقفه به مردم عزیزدر تداوم روند خدمات آموزشی، آموزش مجازی با همت اساتید محترم دانشگاه در نیمسال تحصیلی جاری  به صورت از راه دور و موثر انجام خواهد گرفت.

بدین منظور از روز سه شنبه 98/12/20 هر یک از اساتید محترم و دانشجویان گرامی مطابق برنامه ثبت نام و ابلاغ مربوطه با دریافت پیامکی از واحد الکترونیک مبنی بر نام کاربری و رمز عبور،  با راهنمایی مسئولین فناوری اطلاعات و حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان به ادامه فعالیت آموزشی در رشته تحصیلی خود ادامه خواهند داد.

الزامات کلاس:

* سخت افزاری:

-  سیستم یا لپ تاپ جهت ارتباط با نرم افزارها

-   اینترنت پایدار

*نرم افزاری:

-    نصب فلش پلیر و ادوبی کانکت اد  از طریق لینک:  /https://azad2.iauec.ac.ir/support

نحوه ورود به محیط آموزشی:

• اساتید محترم و دانشجویان گرامی با مراجعه به سایت http://lmsmap.iauec.ac.ir   نام استان و واحد خود را انتخاب کرده و با وارد کردن  نام کاربری خود وارد محیط آموزشی می شوند.

تذکر:

• اساتید محترم می بایست ، powerpoint  مربوط  به درس مربوطه را آماده داشته باشند.
  • کلیه کلاسهای در همان ساعت و روز انتخاب شده توسط دانشجویان برگزار می گردد.
  • دانشجویان عزیز توجه داشته باشند تا زمانیکه اساتید محترم وارد کلاس نشده باشند، سیستم اجازه ورود را نمی دهد.
  • تمام مراحل  تدریس،  توسط واحد الکترونیکی ضبط گردیده و در همان سایت برای دسترسی دانشجویان قرار می گردد.
  • اساتید محترم لازم است هنگام خروج از کلاس با کلیک کردن بر روی گزینه End meeting  از منوی Meeting   ختم جلسه را اعلام نمایند.
  • اساتیدگرامی و دانشجویان محترم حتما فایل های آموزشی مربوطه ذیل را به دقت مطالعه  فرمایند.

ضمنا جهت مشاهده و دانلود فایل پی دی اف راهنمای ورود به کلاس آنلاین اساتید محترم و دانشجویان گرامی روی موراد ذیل کلیک نمایید:

فایل آموزشی اساتید

فایل آموزشی دانشجویان

راهنمای تنظیم گوشی با سیستم عامل اندروید جهت اتصال به کلاس مجازی (کلیک کنید)

راهنمای تنظیم گوشی با سیستم عامل IOS جهت اتصال به کلاس مجازی(کلیک کنید)

راهنمای تنظیم مرورگر Google Chrome قبل از اتصال به کلاس مجازی (کلیک کنید)