معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی: همکاری حوزه و دانشگاه موجب تحول در علوم انسانی می‌شود

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی:  همکاری حوزه و دانشگاه موجب تحول در علوم انسانی می‌شود

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همکاری حوزه و دانشگاه علاوه بر انتقال تجربیات در حوزه‌های مختلف موجب تحول در علوم انسانی می‌شود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت اظهار کرد: «وحدت، همکاری و تشریک مساعی استادان دانشگاه و حوزه به ارتقای علوم انسانی منجر می‌شود؛ بنابراین باید از تمام ظرفیت‌ها برای تحقق این هدف استفاده کنیم.»

وی تعالی علوم انسانی اعم از روز‌آمدی، بومی‌سازی و اسلامی‌سازی آن را مورد تأکید قرار داد و افزود: «استادان ما در دانشگاه‌ها عمدتاً متدین هستند اما با توجه به تخصصی که در حوزه‌هایی مانند مدیریت، اقتصاد، جامعه‌شناسی و ... دارند با علوم اسلامی آشنایی ندارند.»

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک‌ترشدن استادان حوزه و دانشگاه را برای آشنایی بیشتر دو حوزه با علوم انسانی و علوم اسلامی لازم و ضروری خواند و بیان کرد: «علاوه بر اینها فاضل‌هایی نیز در حوزه هستند که با علوم انسانی آشنایی کاملی ندارند؛ بنابراین ارتباط تنگاتنگ حوزه و دانشگاه می‌تواند در حل این مسائل مثمر واقع شود.»

خسروپناه با بیان اینکه عالمان و استادان حوزه و دانشگاه باید برای برگزاری جلسات مشترک اقدام کنند، تصریح کرد: «برای اینکه علوم انسانی اسلامی شود باید عالمان این دو رشته با هم گفتگو کرده و علاوه بر بیان زوایای مختلف علوم انسانی و علوم اسلامی برای احصا و تقویت این دو بخش مهم اقدام کنند.»

تقویت اسلامی علوم انسانی؛ زمینه‌ساز تحولات بسیار بزرگی در عرصه‌های علمی کشور

وی یکی از مبانی اعلام هفته وحدت حوزه و دانشگاه را نزدیک‌ترکردن دانشگاهیان و حوزویان اعلام و بیان کرد: «برگزاری سلسله نشست‌های علمی می‌تواند خلأهایی را که در دانشگاه و حوزه وجود دارد، برطرف کرده و به کیفی‌سازی علوم انسانی کمک کند.»

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تقویت بعد اسلامی علوم انسانی را زمینه‌ساز تحولات بسیار بزرگی در عرصه‌های علمی کشور تلقی کرد و ادامه داد: «اگر حوزه و دانشگاه بنشینند و تعامل لازم را بین خود برقرار کنند، بدون شک این اقدام منشأ تحولات شگرفی در حوزه علوم اسلامی خواهد شد.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید