اطلاعیه : قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان متقاضی شرکت در مراسم انتخاب پژوهشگران برتر سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۳ کد : ۵۷۸۷ اخبار و اطلاعیه های پژوهشی

باسمه تعالی

نظر به تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاهی در هفته پژوهش سال ۱۳۹۸، فرم و جدول امتیازدهی جهت اطلاع و بهره برداری داوطلبان به پیوست ارائه شده است. به استحضار می رساند، آخرین مهلت برای ارسال فرم تکمیل شده و سی دی مستندات جهت شرکت در مراسم انتخاب پژوهشگران برتر سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، روز سه شنبه ۹۸/۸/۲۸ می باشد.

خواهشمند است ضمن توجه به نکات ذیل، مدارک قبل از تاریخ فوق، از طریق دانشکده مربوطه به این معاونت ارسال گردد.

۱- طبق بخشنامه کلیه مستندات علمی ارسالی در بازه زمانی فروردین ۱۳۹۵ الی مهر ۱۳۹۸ مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

۲- جهت بررسی امتیاز مقالات، برای هر مقاله، اعتبار مجله از سایت impactfactor.ir و لیست مجلات معتبر وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی با درنظر گرفتن شاخص های JCR، ISI WOS ، Scopus، ISC، علمی-پژوهشی وزارتین و علمی-ترویجی، اخذ و ضمیمه صفحه نخست مقاله ارسال گردد.

۳- جهت بررسی امتیاز مقالات، نویسنده مسئول در هر مقاله، در فرم امتیازدهی در ستون نویسندگان مشخص گردد.

۴- به حداقل امتیاز لازم در هر شاخص توجه شود.

۵- طبق بخشنامه برگزیدگان چهار سال گذشته امکان حضور در این جشنواره را ندارند.

۶- تکمیل و ارسال فرم ها و مستندات همراه با فایل الکترونیکی CD الزامی است.

فرم های لازم جهت شرکت در جشنواره انتخاب پژوهشگران برگزیده در سال ۱۳۹۸ (در قالب فایل های word ) به شرح ذیل می باشد ( متقاضیان گرامی برای هر مورد فرم مربوطه را جداگانه تکمیل نمایند)  :

جهت دانلود روی فرم مورد نظر کلیک نمایید

پرسشنامه انتخاب پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان- ۱۳۹۸