شرکت رهپویان آرمان نگرش نوین اکسون ازجمله واحدهای فناور زیر پوشش مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان سطح یک شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، شرکت رهپویان آرمان نگرش نوین اکسون ازجمله واحدهای فناور زیر پوشش مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و پارک علم و فناوری گیلان با محصول تولیدی پیام‌رسان آموزشی آهیل موفق به اخذ مجوز دوساله دانش‌بنیان سطح یک از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور شد.

مدیرعامل شرکت رهپویان آرمان نگرش نوین اکسون اظهار کرد: «شرکت رهپویان آرمان نگرش نوین  آبان جاری موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان سطح یک(پیچیدگی فنی بالا) از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری بابت تولید پیام‌رسان آهیل شده و  این شرکت در زمینه طراحی و تولید نرم‌افزارهای هوشمند با پلتفرم‌های اندروید، ios، وب و... فعالیت می‌کند.»

سیدهامون مهدی‌زاده گفت: «پیام‌رسان آهیل برای ایجاد ارتباط پایدار، به صورت یک شبکه اجتماعی خاص چندمنظوره، برای استفاده جامعه آموزشی کشور طراحی و پیاده‌سازی شده و این پیام‌رسان به دلیل استفاده از روش‌های نوین برنامه‌نویسی و محیط‌های توسعه نرم‌افزار پیشرفته از سرعت و امنیت بالایی برخوردار است.»

وی افزود: «این پیام‌رسان به‌صورت چندرسانه‌ای و با سرعت بالا پیام‌های مورد نیاز شبکه آموزشی کشور را به‌صورت رمزگذاری شده میان مدارس، مدیران، معلمان، دانش‌آموزان و اولیا منتشر می‌کند. قابلیت برنامه‌ریزی تحصیلی، ارسال نمرات، حضور غیاب، تحلیل هوشمند روند تحصیلی دانش‌آموز و ... بخشی از خدمات پیام‌رسان آهیل است.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید