اطلاعیه : قابل توجه دانشجویان محترم جدیدالورود (پذیرفته شدگان سال ۹۸) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۱ کد : ۵۶۰۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

همچنین به اطلاع دانشجویان محترمی که در سال ۹۸(کلیه مقاطع تحصیلی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پذیرفته شده اند می رساند:

لطفا پیش از مراجعه حضوری به دانشگاه،  با ورود به سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به آدرس http://edu.iaurasht.ac.ir/loginb.aspx  و انتخاب گزینه (ثبت نام دانشجویان جدیدالورود) موارد زیر را انجام دهید:

۱- ورود با کد ملی

۲- ثبت شماره شناسنامه در گزینه مربوط به پذیرش سال ۹۸ و سپس ثبت اطلاعات فردی و اطلاعات تحصیلی در سامانه آموزشی

۳- بارگذاری تصویر مدارک تعیین شده (با کیفیت مطلوب) در سامانه آموزشی

۴- اخذ شماره دانشجویی از سامانه در مرحله نهایی

سپس با به همراه داشتن اصل مدارک خود حداکثر تا تاریخ ۹۸/۷/۴ جهت انجام مراحل حضوری ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایید.

حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد رشت