راهنمای پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته گروه غیر پزشکی سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۱ کد : ۵۵۷۲ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را دنبال کنید

پیام رسان سروش   iau_rasht@
پیام رسان ایتا    iau_rasht117@

همچنین به اطلاع کلیه دانشجویان محترمی که در سال ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پذیرفته شده اند می رساند:

لطفا پیش از مراجعه حضوری به دانشگاه،  با ورود به سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به آدرس http://edu.iaurasht.ac.ir/loginb.aspx  و انتخاب گزینه (ثبت نام دانشجویان جدیدالورود) موارد زیر را انجام دهید:

۱- ورود با کد ملی

۲- ثبت شماره شناسنامه در گزینه مربوط به پذیرش سال ۹۸ و سپس ثبت اطلاعات فردی و اطلاعات تحصیلی در سامانه آموزشی

۳- اسکن و بارگذاری مدارک تعیین شده (با کیفیت مطلوب) در سامانه آموزشی

۴- اخذ شماره دانشجویی از سامانه در مرحله نهایی

سپس با به همراه داشتن اصل مدارک خود در زمان مقرر جهت انجام مراحل حضوری ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایید.

حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد رشت