(مهم) قابل توجه دانشجویان، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان واحد رشت : آدرس جدید اتوماسیون تغذیه

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۵۵۶۲ اطلاعیه های دانشگاه

دانشجویان، استادان و کارکنان گرامی

با توجه به کانورت اتوماسیون تغذیه واحد رشت، لطفا از این پس جهت رزرو غذا به آدرس زیر (سامانه جامع آموزشی) مراجعه نمایید:   http://edu.iaurasht.ac.ir

۱- دانشجویان محترم با کد دانشجویی و رمز عبور سامانه جامع آموزشی خود  وارد شده و جهت رزرو غذا اقدام نمایند.

۲- اعضای محترم هیات علمی با کد استادی و رمز عبور خود ورود کرده و نسبت به ثبت و رزرو غذا اقدام نمایند.

۳- کارکنان گرامی می توانند با شماره مشتری مندرج بر روی کارت تغذیه خود وارد شده و عملیات رزرو غذا را انجام دهند.

- لازم به توضیح است که تمامی اعتبار کاربران به سیستم جدید انتقال یافته است.

- کاربران محترم، اگر هنگام پرداخت اینترنتی، پول به حساب انتقال نیافت، از گزینه (برگشت از بانک ملی) اقدام نمایید.

میزان اعتبار خود را از مسیر زیر می توانید مشاهده نمایید:

سلف سرویس  ـــــــــــ بخش انتخاب واحد  ـــــــــــ  بخش مشاهده اعتبار ـــــــــــ  مشاهده فرایند