برگزاری دومین دوره آزمون پایان دوره صلاحیت بالینی فارغ التحصیلان رشته پرستاری واحد رشت

دومین دوره آزمون پایان دوره صلاحیت بالینی ۱۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته پرستاری ورودی ۹۴ واحد رشت در دانشکده علوم پزشکی واحد رشت درحال برگزاری است.
به گفته دکتر دهقانزاده رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد رشت این آزمون در طی ۴ روز از تاریخ ۹۸/۴/۲۲ لغایت ۹۸/۴/۲۵ در ۴ نوبت صبح و عصر در ۸ ایستگاه بالینی به منظور ارزشیابی مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان این رشته توسط اعضای هیأت علمی گروه پرستاری انجام می گیرد.
وی افزود: آزمون مذکور هرساله به صورت هماهنگ در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجری رشته پرستاری می باشند ، برگزار می گردد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رشت

پیام رسان سروش   iau_rasht@