منتخبین سما استان گیلان در مسابقات کشوری طرح قدس در بخش دانشجویی و کارکنان حائز رتبه های برتر شدند

دوازدهمین جشنواره دانشجویی و کارکنان طرح قدس با معرفی نفرات برگزیده در دارالقرآن حرم مطهر رضوی به کار خود پایان داد.
در این دوره از این مسابقات منتخبین سما استان گیلان در بخش کارکنان یک رتبه اولی و در بخش دانشجویی نیز حائز یک رتبه نخست این جشنواره شدند.
در بخش کارکنان حسن رجب زاده از رشت در رشته ترتیل رتبه دوم و در بخش دانشجویی در رشته مداحی ایمان زینعلی از لاهیجان  رتبه نخست  دوازدهمین جشنواره دانشجویی و کارکنان طرح قدس سما کشور را کسب کردند.
در این دوره از مسابقات ۱۱۶ دانشجو و
۱۶۸ کارمند در روزهای ۱۶ لغایت ۱۸ تیرماه در رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، اذان، مداحی، حفظ و تفسیر با یکدیگر به رقابت پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رشت

پیام رسان سروش   iau_rasht@