درخشش دانش آموزان گیلان در دوازدهمین دوره مسابقات طرح قدس

درخشش دانش آموزان گیلان در دوازدهمین دوره مسابقات طرح قدس

برگزیدگان دوازدهمین دوره مسابقات طرح قدس دانش آموزی معرفی شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

مراسم اختتامیه بخش دانش آموزی دوازدهمین دوره مسابقات طرح قدس، با معرفی برگزیدگان در دارالقرآن آستان قدس رضوی به کار خود پایان داد.

در بخش ترتیل متوسطه اول پسران محسن موسی زاده از لاهیجان رتبه اول، در رشته ترتیل متوسطه دوره دوم  امیررضا سبحی از رشت رتبه سوم و در رشته تفسیر متوسطه دوره اول دختران فاطمه نیک از لاهیجان  رتبه دوم این مسا بقات را کسب کردند.
همچنین تعداد ۱۸ نفر از عوامل برتر کشوری مدارس سما در اجرای طرح آموزشی قرآن در سما ( طرح قدس ) در اختتامیه دوازدهمین جشنواره قرآ ن دانش آموزی مورد تقدیر قرار گرفتند که ۶ نفر از آن عوامل از  گیلان بودند.
عوامل اجرایی برتر در دوره ابتدایی آسیه کامیاب و لیلا نظری، از دبستان پسران سما واحد رشت و عوامل اجرایی برتر متوسطه دوره اول ابراهیم نیاکان، محمد پرویز از سما لاهیجان و عوامل برتر اجرای طرح قدس متوسطه دوره دوم حسن رجب زاده و غلامرضا صدقی از مدارس سما رشت بودند.

بیش از ۲۸۰ دانش آموز در ۷ رشته قرائت به روش ترتیل، اذان، مداحی، نهج البلاغه، حفظ، تدبر در قرآن و انشاء نماز از ۱۴ لغایت ۱۶ تیرماه در مشهد مقدس با یکدیگر به رقابت پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رشت

پیام رسان سروش   iau_rasht@