دکترچیرانی: دانشگاه آزاد اسلامی گامهای اساسی برای کمک به اقتصاد جامعه برداشته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به تاکیدات دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی مبنی بر مسئله محور و محصول محور بودن دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گامهای اساسی و پویا برای کمک به اقتصاد جامعه برداشته است.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان ، دکتر ابراهیم چیرانی روز چهارشنبه در بیست و هشتمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در سالن اجتماعات واحد رشت افزود: در این زمینه در استان گیلان توجه ویژه به رشته های کشاورزی در دستور کار قرار گرفته و با برنامه ریزی صحیح و بررسی ابعاد مختلف آن، با همکاری دستگاه های مرتبط به سوی کمک به بهبود شرایط این حوزه و افزایش بهره وری محصولات کشاورزی در استان زرخیز گیلان در حال حرکت هستیم.

وی با قدردانی از حضور آیت الله فلاحتی نماینده مقام معظم رهبری در گیلان و امام جمعه رشت در جمع مدیران دانشگاه آزاد اسلامی این استان، بیان کرد: قطع یقین حضور ارزشمند و رهنمودهای گرانمایه ایشان در حوزه های مختلف وظایف دانشگاه از جمله توجه به مبانی و اجرای درست اقتصاد اسلامی در حوزه های مختلف نظیر کشاورزی، راهگشای امور خواهد بود.

وی اضافه کرد: مسائل اساسی کشور در راستای کمک به حل مسائل مردم در دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان دانشگاهی از مردم برای مردم مورد تاکید مدیران سازمان مرکزی است.

وی ادامه داد: همچنین توجه به تقویت فضای فرهنگی به شکل مطلوب، با دیدگاه انقلابی بویژه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده، مدنظر مدیران عالی دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: مهارت آموزی در کنار ارائه آموزشهای استاندارد، پژوهش های کاربردی و ایجاد فضای فرهنگی در تراز انقلاب اسلامی، باید مورد توجه مدیران برای افزایش و ارتقای سطح توانمندی دانشجویان قرار گیرد.

دکتر چیرانی در بخش پایانی سخنان خود نیز، از طی مراحل اخذ مجوزهای لازم و جذب دانشجوی خارجی از مهرماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز استان، واحد رشت خبر داد.

وی افزود: بزودی سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ویژه دانشجویان خارجی راه اندازی شده و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نیز در این جلسه از راه اندازی سایت اینترنتی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی به نشانی www.farhangiau.ir خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین قاسم قاسمی گفت: در این سایت علاوه بر ارائه مطالب و اخبار و  اطلاعات حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، فعالیت های ۱۲ کانون فعال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در معرض دید علاقمندان و بهره برداری مفیدشان، قرار می گیرد.

وی افزود: توجه ویژه به مباحث فرهنگی و دانشجویی و منویات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف از جمله بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است.

در این جلسه از سایت اینترنتی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به نشانی www.farhangiau.ir  با حضور نماینده مقام رهبری در استان گیلان، دکتر چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی این استان، رونمایی شد.

در این جلسه همچنین، هر یک از روسای شوراهای تخصصی ، روسای واحد های و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.