آیت الله فلاحتی: تمدن سازی اسلامی بزرگترین رسالت دانشگاه و حوزه است

آیت الله فلاحتی: تمدن سازی اسلامی بزرگترین رسالت دانشگاه و حوزه است

نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان و امام جمعه شهرستان رشت گفت: دانشگاه و حوزه می توانند با حضور فرهیختگان و عالمان در تمدن سازی اسلامی نقش آفرینی ارزشمند ایفا کنند و این امر مهم بزرگترین رسالت این دو نهاد مقدس است.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان ، آیت الله رسول فلاحتی روز چهارشنبه در بیست و هشتمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در سالن اجتماعات واحد رشت افزود: مکتب دین مبین اسلام آنقدر قدرتمند است که بشریت را در مسیر امید به آینده همراهی می کند و همه هیاهوی موجود در جهان علیه اسلام به پرچمداری آمریکای جنایتکار، این است که از فرهنگ و تمدن اسلامی می هراسد.

وی اضافه کرد: تمدن اسلامی به فضل الهی به رهبری شخصیت وارسته مقام عظمای ولایت به نقطه ارزشمندی دست یافته که اساتید برجسته جهان همانند گذشته، پس از دیدار معظم له با نخست وزیر ژاپن، بیان داشته اند که ای کاش کشورشان از چنین رهبری برخوردار بود.

وی با بیان اینکه باید در مسیر بلندای اهداف انقلاب اسلامی حرکت کنیم، تاکید کرد: دانشگاهیان با مسوولیت در قبال دانشجویان و طالبان علم و اندیشه و فرهنگ،کسانی را تربیت کنند که امیدهای آینده کشور اسلامی باشند، به طوری که آیندگان از ما به نیکی یاد کرده و عمکرد گذشتگان را مورد تحسین قرار دهند.

نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان و امام جمعه شهرستان رشت در ادامه سخنان خود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی دیدگاه و ارزشهای انقلابی و اثربخشی را دنبال می کند و از این رو با توجه به اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی مطالباتی از این دانشگاه مطرح است.

آیت الله فلاحتی افزود: توجه تام به تربیت فرزندان امت اسلامی ، غنی سازی فرهنگ اسلامی و بومی این جوانان و همچنین اهتمام ویژه به بخش علمی دانشجویان و افزایش قوای علمی و عملی آنان، باید در راس برنامه های مدیران دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

وی اظهار کرد: در بخش دیگر باید عاقلانه، مدبرانه و هوشمندانه با رصد و سامان بخشی صحیح استادان به عنوان نماینده اجرایی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط مستقیم با دانشجویان، استادی در تراز انقلاب اسلامی و اهداف عالیه این دانشگاه بزرگ، داشته باشیم.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گیلان به روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی این استان توصیه کرد: رابطه حسنه خودتان بعنوان مسئول با مجموعه همکاران و اعضای هیات علمی و دانشجویان بویژه دانشجویان فعال در حوزه های مذهبی و دینی را تقویت کنید و به مطالبات به حق آنان پاسخ مناسب ارائه دهید.

وی افزود:  این ارتباط هرچه قوی تر باشد، حسنات فراوانی برای دانشگاه، دانشجو و جامعه اسلامی دارد.

آیت الله فلاحتی با تاکید بر توجه به مسئله مهم عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و اشاعه فرهنگ اسلامی در دانشگاه، از مدیران و متولیان این حوزه خواست، تا در این مسائل دین خدا را یاری کنند.

وی همچنین با بر شمردن قابلیت های خدادادی در استان گیلان در بخش گردشگری، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با توجه به ظرفیتهای موجود، فضا و شرایطی فراهم کند که به نحو درست و برنامه ریزی صحیح از حضور گردشگران بهره مند شده و به آن ها ضمن معرفی ظرفیت های فوق العاده این بخش، خدمات در شان ارائه و طرحهای اقتصادی مفید را عملیاتی کند.

وی در بخش پایانی سخنان خود، آثار مثبت سلامت در ورزش را بهتر و ارزشمندتر از قهرمانی دانست و خواستار اهتمام ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه شد.

در این جلسه همچنین از سایت اینترنتی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به نشانی www.farhangiau.ir با حضور نماینده مقام رهبری در استان گیلان، دکتر چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی این استان، رونمایی شد.