نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان- ۳ تیر ۹۸

نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان- ۳ تیر ۹۸

دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت حل مسائل مردم است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان دانشگاهی از مردم برای مردم، در خدمت حل مسائل جامعه است.

به گزارش روابط عمومی واحد رشت، دکتر ابراهیم چیرانی روز دوشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان افزود: هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی خود را وظیفه مند و مسئله محور میداند و باید با پویایی در حوزه های علمی، پژوهشی و ... بر اساس امکانات موجود،  استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کند.

وی ادامه داد: باید شعار های دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس واقعیت های موجود جامعه در زمینه کمک به پیشرفت و توسعه جامعه اسلامی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با تاکید به توجه ویژه دانشگاهیان به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری اضافه کرد: دانشگاه رسمی ترین متولی علم در دوره جوانی است، از این رو دانشگاه آزاد اسلامی با عنایت به همه بخشهای ارزشمند این بیانیه، خود را مکلف به توجه ویژه به علم و فرهنگ در تاکیدات معظم له می داند.

دکتر چیرانی در جمع مدیران روابط عمومی واحدهای و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، بیان کرد: روابط عمومی ها بر تبیین ابعاد مختلف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بویژه در حوزه علم و فرهنگ با بهره گیری از ابزارهای قدرتمند این حوزه، که مورد پسند و خواستگاه مدیران عالی دانشگاه آزاد اسلامی است، اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه در حوزه علم و فرهنگ جایگاه ویژه ای دارد، گفت: باید با ارتقای کیفیت آموزش، توانمندسازی در حوزه پژوهش و نگاه ویژه به مباحث فرهنگی، دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: به فضل الهی هم اکنون ارزشهای حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی با در نظر گرفتن رفتارهای درست و آموزش صحیح در مسیر انقلاب اسلامی در حال حرکت است.

وی مسوولان روابط عمومی را بازوان پرتوان مدیران دانشگاه دانست و گفت: می توان با رعایت قوانین و استانداردهای آموزش عالی، در جذب دانشجوی متعهد و متخصص آینده دار، درست عمل کرد و با معرفی قابلیت های و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان دانشگاهی مردمی در این زمینه موفقیت حاصل می شود.

مدیر روابط عمومی و  دبیرشورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز در این نشست با تشریح قابلیت های گسترده حوزه روابط عمومی گفت: نقش روابط عمومی ها با توجه به گستردگی منابع اطلاع رسانی ، در دانشگاه آزاد اسلامی می تواند محوری تر از هر زمان دیگر باشد.

حامد ناصح نصیحت گو افزود: همه همکاران حوزه روابط عمومی در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما همدل و همزبان، با تخصص و تجربه کافی و با تمام توان در خدمت دانشگاهی از مردم برای مردم و معرفی در شان خدمات این دانشگاه برای متقاضیان و طالبان به علم و دانش هستند.

در این نشست با محوریت آغاز فصل پذیرش دانشجو برای نیمسال مهرماه سالجاری، هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادت کاربردی خود را ارائه کردند.