رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان: مدارس سمای گیلان انتخاب‌ نخست خانواده‌هاست

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۵۳۶۱ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: مدارس سمای استان گیلان بسیار خوشنام و جزو انتخاب‌های نخست خانواده‌ها برای ادامه تحصیل فرزندان‌شان هستند.

نشست هم‌اندیشی معاونان آموزش‌های عمومی و مهارتی و مدیران مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای رشت و آستارا با حضور علیرضا منظری‌توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی سمای رشت برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این نشست با بیان اینکه علاقه‌مندی ویژه‌ای به کیفیت و جایگاه محل تحصیل بین دانشجویان و خانواده وجود دارد، اظهار کرد: در استان گیلان دانشگاه آزاد اسلامی و سما بسیار خوشنام هستند و جزو انتخاب‌های نخست خانواده‌ها برای ادامه تحصیل فرزندان‌شان است.

ابراهیم چیرانی به چالش‌های پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی و سما با توجه به موج تورمی جدید اشاره و بیان کرد: بهای ارائه خدمات در حال افزایش است و باید مراقب مدیریت هزینه‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه ارتباط این دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی مناسب است، افزود: هیچگونه زاویه‌ای بین این دانشگاه با نهادها و سازمان‌های استان گیلان وجود ندارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: کارکنان سما و دانشگاه از تجربه، مدیریت دانش و کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و این فرصت مناسبی برای توسعه همه‌جانبه است.

وی با بیان اینکه گسترش مدارس سما در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: مصوب شد یکی از ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار سما برای امر مدرسه‌داری قرار گیرد.

کیفیت برندسازی، ارتقای مسائل فرهنگی و مدیریت هزینه از محورهای دیگر سخنان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست بود.

سپس محمد نیک‌پسند معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گزارشی از عملکرد این معاونت در استان گیلان ارائه کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

پیام رسان سروش   iau_rasht@