مسابقه بزرگ پیامکی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان «رمضان با قرآن» - روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۹ کد : ۵۲۸۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

مسابقه بزرگ پیامکی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان «رمضان با قرآن» برگزار می گردد.
این مسابقه با هدف شناخت آیات نماز و تدبر و تأمل در آیات قرآن در ماه مبارک رمضان طراحی و برگزار شده است.
کلیه شرکت کنندگان اعم اساتید ، کارکنان و دانشجویان جهت شرکت می بایست گزینه صحیح هر سوال را به ترتیب و بدون فاصله و پشت سر هم به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال کنند.
همچنین،  به قید قرعه به ۳۱۳ نفر از برندگان، جوایز ارزنده ای تقدیم خواهد شد؛ که اسامی این برگزیدگان از طریق سایت دفتر مرکزی ستاد اقامه نماز به نشانی
www.namaz.ir اعلام می گردد.
لازم به ذکر است، مهلت شرکت در این مسابقه تا تاریخ ۲۰ خرداد و اعلام نتایج برگزیدگان در تاریخ ۳۱ خرداد ماه خواهد بود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت