بیانیه تشکلهای اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان : دانشگاه بیدار است

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰ کد : ۵۲۵۲ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
بیانیه تشکلهای اسلامی- سیاسی  دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان : دانشگاه بیدار است

" دانشگاه بیدار است "

کشور بزرگ و سربلند ایران اسلامی
امروز  در عین اقتداری بی مانند، حساس ترین روزگار خود در چهل سال گذشته را می گذراند. ایالات متحده نماد سلطه گری در جهان امروز ،در حال هزینه کردن تمام توان خود برای شکست استقلال ملتی بی مانند در تاریخ است.
از تاریخ آموخته ایم سرنوشت امت ها و ملتهای بزرگ را "استقامت" و "اتحاد" در چنین روزهایی میسازد . خداوند را شاکریم که در این مسیر سخت، نعمت رهبری بی مانند که خود اسوه تمام عیار"صبر" و "بصیرت" است به ملت ایران عطا فرموده است.
ساده انگاری است اگر گمان کنیم تمام توان ایالات متحده امروز معطوف به محیط پیرامون ایران است.
پادوهای داخلی ایالات متحده ، خطی که فتنه های ۷۸ و ۸۸ را برای" فروپاشی از درون" نظام سیاسی ایران طراحی کردند و متاسفانه دانشگاه و دانشگاهیان این سرمایه های بی مانند ایران اسلامی را هزینه منافع حقیر خود نمودند انگار از سرنوشت هردو حادثه درس عبرت نگرفتند که امروز در میانه پاک ترین ماه خداوند ماه مبارک "رمضان" یکبار دیگر به بهانه های واهی در دانشگاه تهران بحران آفرینی می کنند.
یادمان نرفته که "ورشکستگان سیاسی" و "ناکارآمدان اقتصادی" آنهایی که با چراغ سبزشان ظالمانه ترین تحریم ها به ملت ایران تحمیل شد،در آستانه هر انتخاباتی با تغییر اولویتهای جامعه با تحریک دانشگاهیان سعی به تحمیل دوباره خود به نظام مقدس جمهوری اسلامی نموده اند.
تشکلهای اسلامی- سیاسی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن محکوم نمودن تحرک جدید خط فتنه در دانشگاهها اعلام میدارد که دانشگاه امروز بیدار تر از هر زمانی با پیروی از خط راستین ولایت بدنبال منافع ملی ست و با هر تحرکی که در تضاد با این مشی باشد با بصیرت برخورد می نماید.

تشکلهای اسلامی - سیاسی دانشگاهیان
دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان