به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی : مراسم تجلیل از مقام استاد و روز معلم در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۰ کد : ۵۲۳۰ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دکترابراهیم  چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در مراسم تجلیل از مقام معلم ضمن تبریک و‌ بزرگداشت روز معلم به استادان وحاضرین در سالن گفت: موضوع آموزش و معلمی بحث ناآشنایی نیست زیرا بشر از بدو تولد چه در خانواده و چه در اجتماع در حال یادگیری است.

وی  باورها، نگرش ها و اندیشه های بشر را نوعی یادگیری تلقی کرد و افزود: زمانی کلام تاثیر گذار است که از قلب مؤمن و پاک استخراج شود، یعنی آموزش زمانی به رفتار می رسد که خود ما عامل به عمل باشیم و بتوانیم آن را در جامعه به منصه ظهور برسانیم.

ایشان در ادامه به گزارش وضع موجود در  دانشگاه و سیاست های آینده آن در زمینه های مختلف فرهنگی ، پژوهشی ، آموزشی و ... پرداخت و عنوان کرد:هم اکنون تعداد دانشجوهای دانشگاه آزاد واحد رشت ۱۲هزار نفر است و در این زمینه از سایر دانشگاه ها ی اطراف از لحاظ تعداد دانشجو از وضعیت مطلوب تری برخوردار است.
 حجت الاسلام والمسلمین صفوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نیز در این مراسم اظهار کرد:مقام معلم و استاد بسیارارزشمند و متعالی است به گونه ای که می توان مقام معلم را در راستای مقام انبیا دانست.

حجت الاسلام صفوی بر اساس فرمایشات امیرالمؤمنین  طیف بشر را سه دسته خواند و گفت:یک دسته دانشمندان الهی و عالم ربانی هستند عده ای دیگر قلب هایشان پذیرنده حق و دسته ای دیگر سبک مغز هستند و امیدواریم که خداوند باری تعالی  به همه ما فرصت رشد و بالندگی در معنویات و آموزشی  را عطا کند و جزء آن دسته از انسان های اصلح و پرهیزگار به درگاه پروردگار باشیم.

وی خاطر نشان کرد:در سیستم و نظام آموزشی کنونی رابطه شاگرد و معلم باید نظام مند و آموزشی محور باشد به این گونه که در نظام تعلیمی آموزش محور معلم باید با ذهن مخاطب در ارتباط و همچنین الگو باشد و در راستای تربیتی برتمام ابعاد شخصیتی  شاگرد تسلط داشته باشد و آنگونه که شایسته و بایسته است اورا به مقام رفیع آموزشی و تربیتی ارتقاء دهد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام تسخیری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان نیز ضمن  تبریک و بزرگداشت روز معلم به اساتید و حضار در سالن اذعان داشت: امید است که خداوند توفیق درک ماه مبارک رمضان را بر همه ما عطا کندو این ماه مبارک گامی برای تعالی روحی و معنوی باشد.

ایشان در خصوص ماه مبارک رمضان با اشاره به توصیه های عالم عارف و سالک الی الله آیت الله کشمیری گفت:یکی از توصیه های دینی در خصوص ماه مبارک رمضان این است که روزه دار ساعاتی از روز را به تفکر بپردازد زیرا که تفکر برترین عبادت ها است.

حجت الاسلام تسخیری از دیگر اعمال افضل در ماه مبارک رمضان را سجده طولانی خواند و افزود:مؤمن روزه دار در حد امکان باید در طول روز حداقل یک سجده طولانی داشته باشد زیرا که فقط خدا و اولیاءالله می توانند درک کنند که چه برکاتی از عالم ربوبیت بر اثر این عمل بر مؤمن روزه دار نازل می شود.

حجت الاسلام تسخیری کیمیای حفظ روزه را حسن خلق و اخلاق نیک دانست و افزود:حسنات اخلاقی تمرینی است برای یازده ماه دیگر سال و کسی که عصبانی و بد اخلاق باشد از مهمانی خداوند خارج می شود پس باید مؤمن روزه دار تلاش کند تا مهمانی خدا را حفظ کند.
در پایان مراسم از استادان منتخب واحد رشت ؛ دکتر مریم اوشک سرایی ، دکتر تیمورآمار، دکتر سمیه عطایی ، دکتر باقری خوزانی، دکتر الهام جعفری و دکتر شهرام صداقت حور تجلیل به عمل آمد.