قابل توجه دانشجویان گرامی واحد رشت : رویداد استارتاپی در زمینه عمران، معماری، شهرسازی، گردشگری، هنر و صنایع دستی

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۴ کد : ۵۲۲۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اطلاعیه های دانشگاه

به اطلاع علاقمندان می رساند رویداد استارتاپی در زمینه عمران، معماری، شهرسازی، گردشگری، هنر و صنایع دستی با هدف شناسایی استارتاپ های موفق در این زمینه و حمایت از آنها در تابستان ۹۸ توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار می گردد. لذا از کلیه علاقمندان دعوت به عمل می آید تا در این رویداد مشارکت نمایند. پوستر و تاریخ دقیق برگزاری رویداد و نحوه شرکت در فراخوان بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.

مرکز رشد واحدهای فناور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت