مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۰ کد : ۵۱۹۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی : سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، طی مراسمی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا معرفی شد.
 مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا برگزار شد.
در قسمتی از این حکم  آمده است: برادر گرامی جناب آقای علیرضا بخشی نژاد، با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی ، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا منصوب می شوید.
امید است با رعایت تقوای الهی و با بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.
در این مراسم با تشکر از زحمات دکتر بهزاد نیک فهم ، سرپرست سابق  دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا، علیرضا بخشی نژاد به عنوان سرپرست جدید این واحد دانشگاهی معرفی شد.